אנטרטיק של סנט מוריץ

הילית111

New member
אנטרטיק של סנט מוריץ

שמעתי על חומר ניקוי בשם אנטרטיקס של סנט מוריץ לניקוי אמבטיות שמעתי שהוא מעולה מנקה בלי שפשופים . עוד לא ניסיתי מישהי מכירה את החומר ? יכול להמליץ? ובכלל איפה ברעננה ניתן לקנות את מוצרי סנט מוריץ כי הם לא נמצאים בכל מקום וחוץ מחומר זה יש להם (לסנט מוריץ) עוד חומרים מומלצים? תודה!!!!

יש להם מסיר שומנים קר

עובד מצוין, מחייב עבודה ממוגנת, כלומר עם כפפות, במקום מאוורר היטב, עם חלונות פתוחים ורצוי גם משקפי מגן למקרה של השפרצה בעין. אגב, משקפי מגן זה משהו שאני משתמשת בו למטרות שונות, כולל קיצוץ כמות גדולה של בצל או ריסוק חזרת. הם מצויים בחנויות כלי עבודה, רצוי לקנות כאלה שנצמדים לפנים ואוטמים את החלל שבין העיניים למשקפיים, כמו משקפת צלילה.

YULI9

New member
מסיר השומנים שלהם מעולה

אבל באמת אפשר להגיע לחדר מיון מהאדים הרעילים. קניתי את מסיר השומנים של 'זהר דליה' עושה את אותה העבודה בלי אפילו עשירית מהריח הנורא, רק במקרים מאוד חריגים אני משתמשת ב 'סנט מוריץ'. הבעיה שיש רק מספר קטן של חנויות שניתן לקנות את המוצרים שלהם, לדעתי שווה להתאמץ ואפילו לעשות מלאי קטן אם אין חנות קרובה.

סנט מוריץ ניתן לרכוש בד"כ כמעט בכל סופר ,

יש להם מסיר שומנים קר ,מעולה ,מבריק חלונות מעולה (מנקים עם סמרטוט ולא עם נייר) תכשיר שטיפה לרצפה ועוד כמה חומרים לניקוי המקלחת . אישית-משתמשת כמעט בכולם ,ואין לי אחוזים על פירסום

למעלה