אנטריקוט או לא להיות

Eran De Niro

New member
אנטריקוט או לא להיות

אז ככה ... אני בעוד חודש פחות יום מתחתן בשנית
ושאלתי את עצמי מה הדבר הכי חשוב בחתונה ? ועניתי כמובן לעצמי , הכלה והאוכל , כלה יפה אוכל טעים המוזיקה בין היתר והכי חשוב המרכיב העיקרי של החתונה זה הבשר רצוי בשר בקר טעים וטוב , אנטריקוט מיושן כמו שצריך וככה הכל מושלם , אבל אני חושב שיש עוד מרכיב שחייב להיות בחתונה בשביל שתיהה חתונה וזה הצ'ימצ'ורי והחתן , (הצ'ימצ'ורי יותר חשוב !!!) אז אחרי שיש חתן ויש כלה יש אנטריקוט וצ'ימ'צורי , צריך מישהו שיכין את זה כמו שצריך , ופה יש בעיה והיא !!!!! הרבנות !!! הבשר צריך להיות מוכן חרוך שרוף בלי טיפת דם !!! זה לא טוווואאאוווב !!! אז מה עושים מה אתם מציעים ? למרות שלקחתי מנות חבל על הזמן אחרי הכל אני ערן דה נירו המנות לדוגמא : שוק אווז בליווי אורז בר ופטריות , סטייק סלמון ברוטב חרדל ופלפלת , פרגית ברוטב פלפים דג סול (מרוקאי) בקפלת פנים קבבוני טלה ובר דרום אמרקאי עם צ'ריסוס /חריף / ומנת פולנים לא חריף בקיצור בשר באיכות טובה (אני מקווה ) ועוד משהו שאני מתבייש להגיד (מנה צימחונית ) אני ערן ואני ואישתי לעתיד צימחונית (עכשיו אתם צריכים להגיד אנחנו אוהבים אותך ערן ) הקיץ קוץ להוסיף משהו או להשאיר את זה ככה מבחינת הבשרים ?
רציתי לשים אייקון של סטייק ואין , אז אני עושה כאילו
מילון האייקונים האישי שלי
=סטייק צלע לבן /בייבי ריבס
=אנטריקוט
=פרגית
=פירות ים
= מוקפץ סיני/תיאלנדי

uriler

New member
קודם כל מזל טוב.

דבר שני - ממתי הרבנות מחייבת בשר חרוך? איזה הכשר זה? הייתי בלא מעט חתונות בשנתיים האחרונות (חברים בגיל המתאים :p), בכולן היה כשר וברובן היה על האשר שנעשה במקום, קיבלתי נתחי מדיום ומטה יפים ומהנים :)

בהצלחה בחיי הנישואים

סטייק אנטרקוט הוא לא אחת הסגולות לחיי נישואים מוצלחים למרות שהוא טעים מאוד אבל יש אנטרקוטים כשרים מצוינים בעיקר הארגנטינאים שבהם בנוסף אפשר לקבל אנטרקט מדיום ופחות אין מגבלת כשרות בשר אחרי שהוא מוכשר לא חייב בישול אפשר לאכול קרפצו מבשר מוכשר הבעייה היא עם האולם או הגן בו אתה מתחתן בנוי להגיש את המנה ואיך הם מגישים אותה בהרבה מקומות פשוט צולים את הסטיק קצת ואז מכניסים לתנור משם הוא יוצא מת לחסר טעם אגב המנות שבחרת מתאימות להגשה מארון חימום בלי לפגוע באיכותם כך שאני מציע לחשוב טוב טוב עם לשנות בכל מקרה בהצלחה ותהנו אחד מהשני מזל טוב

למעלה