Eran De Niro
New member
אנטריקוט או לא להיות
אז ככה ... אני בעוד חודש פחות יום מתחתן בשנית
ושאלתי את עצמי מה הדבר הכי חשוב בחתונה ? ועניתי כמובן לעצמי , הכלה והאוכל , כלה יפה אוכל טעים המוזיקה בין היתר והכי חשוב המרכיב העיקרי של החתונה זה הבשר רצוי בשר בקר טעים וטוב , אנטריקוט מיושן כמו שצריך וככה הכל מושלם , אבל אני חושב שיש עוד מרכיב שחייב להיות בחתונה בשביל שתיהה חתונה וזה הצ'ימצ'ורי והחתן , (הצ'ימצ'ורי יותר חשוב !!!) אז אחרי שיש חתן ויש כלה יש אנטריקוט וצ'ימ'צורי , צריך מישהו שיכין את זה כמו שצריך , ופה יש בעיה והיא !!!!! הרבנות !!! הבשר צריך להיות מוכן חרוך שרוף בלי טיפת דם !!! זה לא טוווואאאוווב !!! אז מה עושים מה אתם מציעים ? למרות שלקחתי מנות חבל על הזמן אחרי הכל אני ערן דה נירו המנות לדוגמא : שוק אווז בליווי אורז בר ופטריות , סטייק סלמון ברוטב חרדל ופלפלת , פרגית ברוטב פלפים דג סול (מרוקאי) בקפלת פנים קבבוני טלה ובר דרום אמרקאי עם צ'ריסוס /חריף / ומנת פולנים לא חריף בקיצור בשר באיכות טובה (אני מקווה ) ועוד משהו שאני מתבייש להגיד (מנה צימחונית ) אני ערן ואני ואישתי לעתיד צימחונית (עכשיו אתם צריכים להגיד אנחנו אוהבים אותך ערן ) הקיץ קוץ להוסיף משהו או להשאיר את זה ככה מבחינת הבשרים ?
רציתי לשים אייקון של סטייק ואין , אז אני עושה כאילו
מילון האייקונים האישי שלי
=סטייק צלע לבן /בייבי ריבס
=אנטריקוט
=פרגית
=פירות ים
= מוקפץ סיני/תיאלנדי
אז ככה ... אני בעוד חודש פחות יום מתחתן בשנית