לא מדוייק
דבר ראשון, האנטריקוט הוא ורד-הצלע מכאן שהוא חלק ממערך הצלעות, הבשר שמעל לצלעות האחוריות, לייתר דיוק. מה שכתבת זה סינטה, שהוא חלק יותר אחורי, מותנית בעברית. ולשאלת הכותב. בשר האנטריקוט מתאפיין בשיוש שלו וזה מה שנותן לו את טעמו המופלא בצלייה כנתח שלם או סטייק. כמות השומן היא עניין של העדפה אבל חייבת להיות רמה מינימלית כדי שהבשר יהיה עסיסי. כמובן שדרך הטיפול בבשר חשובה מאוד, אך אין ממש קשר לגזע הבקר. למעשה, גזע הבקר יכול להעיד על גודל ורמת השומן בבשר אך אין לו השפעה על הטעם.