אנטריקוט ממולא חציל ופסטו כוסברה
אנטריקוט ממולא חציל ופסטו כוסברה חומרים (4 מנות): 4 נתחים יפים של אנטריקוט מיושן במשקל 200 גרם לנתח 1 חציל 4 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם 2 כפות זיתי קלמטה קצוצים לפסטו: צרור גדול של עלי כוסברה 2 כפות צנוברים קלויים 2 שיני שום כתוש מלח , פלפל לפי הטעם ¼ כוס שמן זית אופן ההכנה: קולים את החציל על אש גלויה עד שקליפתו משחירה, מעמידים לשעה על מסננת לצורך הגרת הנוזלים, מקלפים, קוצצים גס ומתבלים במלח, שום, פלפל וזיתי קלמטה יוצרים כיס לאורך בבשר האנטריקוט וממלאים בחציל הקלוי, במקביל הכנת הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לעיסה אחידה . מחממים מעט שמן זית ומטגנים את נתחי האנטריקוט בחום גבוה להשחמה ו"סגירה" קלה מכל צד, מעבירים לתבנית תנור ומפזרים את הפסטו כוסברה מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 220-200 מעלות כ- 5-4 דקות. אטליז אבו שקארה
אנטריקוט ממולא חציל ופסטו כוסברה חומרים (4 מנות): 4 נתחים יפים של אנטריקוט מיושן במשקל 200 גרם לנתח 1 חציל 4 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתוש מלח ופלפל לפי הטעם 2 כפות זיתי קלמטה קצוצים לפסטו: צרור גדול של עלי כוסברה 2 כפות צנוברים קלויים 2 שיני שום כתוש מלח , פלפל לפי הטעם ¼ כוס שמן זית אופן ההכנה: קולים את החציל על אש גלויה עד שקליפתו משחירה, מעמידים לשעה על מסננת לצורך הגרת הנוזלים, מקלפים, קוצצים גס ומתבלים במלח, שום, פלפל וזיתי קלמטה יוצרים כיס לאורך בבשר האנטריקוט וממלאים בחציל הקלוי, במקביל הכנת הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לעיסה אחידה . מחממים מעט שמן זית ומטגנים את נתחי האנטריקוט בחום גבוה להשחמה ו"סגירה" קלה מכל צד, מעבירים לתבנית תנור ומפזרים את הפסטו כוסברה מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 220-200 מעלות כ- 5-4 דקות. אטליז אבו שקארה