אנטריקוט...
בוקר טוב ומועדים לשמחה, ניסיתי לחפש אך לא מצאתי קישור להודעה ספציפית ואשמח אם תעזור: 1. מתי צריך להוציא טרם העברתו לצלייה (מנגל)? 2. תיבול? (אני נוהג לתבל במלח גס, פלפל 4 עונות - כמה דקות טרם הצלייה, מעט שום כתוש, רוזמרין וטימין כשעתיים טרם הצלייה - תקין?). 3. המלצות נוספות יתקבלו בשמחה. שבת שלום, אלעד
בוקר טוב ומועדים לשמחה, ניסיתי לחפש אך לא מצאתי קישור להודעה ספציפית ואשמח אם תעזור: 1. מתי צריך להוציא טרם העברתו לצלייה (מנגל)? 2. תיבול? (אני נוהג לתבל במלח גס, פלפל 4 עונות - כמה דקות טרם הצלייה, מעט שום כתוש, רוזמרין וטימין כשעתיים טרם הצלייה - תקין?). 3. המלצות נוספות יתקבלו בשמחה. שבת שלום, אלעד