אנטריקוט...

vip 12

New member
אנטריקוט...

בוקר טוב ומועדים לשמחה, ניסיתי לחפש אך לא מצאתי קישור להודעה ספציפית ואשמח אם תעזור: 1. מתי צריך להוציא טרם העברתו לצלייה (מנגל)? 2. תיבול? (אני נוהג לתבל במלח גס, פלפל 4 עונות - כמה דקות טרם הצלייה, מעט שום כתוש, רוזמרין וטימין כשעתיים טרם הצלייה - תקין?). 3. המלצות נוספות יתקבלו בשמחה. שבת שלום, אלעד
 

פוקסי99

New member
אנטריקוט

בשר האנטריקוט צריך להיות בטמפ' החדר לפני העברתו לגריל בשר האנטריקוט הוא בשר אייכותי ואין טעם להבליעה אותו במרינדה או המון תבלינים ממליץ מעט מלח מעט פלפל שחור ולא יותר לא לייבש יותר מידי ולכן תלוי בעובי הסטיק כאשר מתקבל צבע חום ופסים כהים יותר של הרשת להפוך הבשר במרכז הסטיק רצוי שיהיה בצבע ורוד כתום בשום אופן לא חום פוקסי
 

vip 12

New member
תודה...

בדיוק כמו שחשבתי. מרינדה - בשום פנים ואופן... תודה שוב, אלעד
 
מסכימה בהחלט לגבי התיבול

ברור שזה עניין של טעם, בסופו של דבר, אבל אם הבשר טוב - אין צורך בתבלינים האלו טרם הצלייה. בעיניי - ממש לא שום, וגם מלח ופלפל - רק אחרי הצלייה או בסופה. בכל אופן אם כך אתה אוהב, אז לך על זה. לגבי מתי להוציא - זה תלוי בגודל הנתח ובטמפ' החדר. לסטייק של 300 גרם הייתי אומרת להוציא בערך חצי שעה לפני הצלייה.
 
למעלה