אנטרפרייז היום!!! לא לשכוח! 23:35

alond

New member
אנטרפרייז היום!!! לא לשכוח! 23:35

למרות שבוע שעבר ולמרות שלפני זה לא יהיה "חוק וסדר כוונה פלילית" יהיה היום אנטרפרייז ב-23:35 אז לא להתייאש. ערוץ 10 בכלל שינו שידורים. יש למישהו מושג לאיפה נעלמה הסדרה "אז ועכשיו"? היא די טובה. אני מאוד מרוצה מזה שמתרכזים יותר בחיים של הדמויות יותר מאשר באקשן עצמו. ואם כבר אז מי ראה "7 ימים" היום? לא פרק טוב? אפילו עם השטויות של מחשב עם רגשות של בנאדם. פרק טוב. חביב ביותר. אני מבין עכשיו למה אמרו שזה סדרה לא רעה בכלל.

alond

New member
נפל לי האינטרנט לשבוע. חזר לא מזמן.

לא קראתי את עריצה. בלי ספוילרים. זה אחד הספרים הבאים שאני אקרא (למרות שב-"אחד הספרים הבאים שאני אקרא" אני מתכוון אחד מכמה עשרות טובות (מהם גם גר בארץ נוכריה אגב היינליין...) והבאים שלי יהיו ספר של ואן ווגט, לסיים כמה סיפורים קצרים של ניבן ואז לקרוא את the last continent של פראטצ´ט שאגב מחדש מפתיע אותי בפנטזייה המשובחת והמצחיקה שלו. הסיבה היחידה שאני לא קורא אותו כרגע יותר זה כדי לא להתקע בעולם הדיסק. "היבשת האחרונה" מסיים את סדרת הספרים של סתמרוח (מקווה שכתבתי נכון. אני קורא באנגלית) שהוא אגב, אליל! גם כהן הברברי!! הורג אותי מצחוק! 7 אנשים נגד 700000 LOL קטעים עם פראטצ´ט... פייייי. נדדתי מהנושא. בכל אופן, רגשות פר סה זה לא מה שהציק לי אלא רגשות של בן אדם ויותר מזה, של מתבגר(ת).

הפסדת דיון סוער ומעניין

על הספר לפני מספר ימים - תציב אותו בעדיפות ראשונה. לדעתי, ספר מושלם (וכן, יש דבר כזה, הייזל).

alond

New member
הייתי באזור פה ושם דרך אינטרנט

בחוות מחשבים אבל לא רציתי לרשום שם את הסיסמא שלי. אני משתדל להמנע מדיונים על ספרים שאני רוצה לקרוא כמו מאש. אני שונא ספוילרים. אפילו ההערה שלך על בינה מלאכותית בספר זה יותר מדי מידע בשבילי. אידאלי בשבילי לקרוא ספר בלי לדעת עליו כלום חוץ מזה שהוא טוב. כלום! ככה היה עם תומס קובננט ועולם המדרגות והגיבור הנצחי וכל כך נהניתי. יותר כי הייתי מופתע. אני אוהב הפתעות.

למעלה