אנטרפרייז. פרק 16. רכש. פרטים:

Alfa156 GTA

New member
אנטרפרייז. פרק 16. רכש. פרטים:

ההיכרות הראשונה עם הפרנגים. הם מרדימים את כל האנטרפרייז חוץ מה(ENGENEER), הוא מעיר את הוולקנית, ואת הקפטן הפרנגים מעירים. כבר בפרק הזה רואים כמה הם חמדנים אך טפשים, והטובים מצליחים "לעבוד" עליהם. הפרנגים מאוד מעוניינים לקחת את הוולקנית, אך בסופו של דבר הם לא מצליחים. (כרגיל...) לפרטים רק שאלו.

EXTENSION

New member
כן קוראים לספר

קוראים לספר The new Emissary , אני מוכן לפרסם קטעים מהספר אבל באנגלית אין לי כוח לתרגם . הקיצר הקטע שאודו חוזר לDS9 והכל מסופר דרכו כאילו הוא מספר על זה כמו מן יומן . וג´ייק הוא הוא הקפטן של התחנה והוא ונוג אוייבים בדם כי ג´ייק הרג את הבן של נוג . וקירה הפכה לודק של בייג´ור , והבת של צ´יף אובריין היא אחראית על הבטחון . ממש ספר יפה.

Alfa156 GTA

New member
מה הקשר ?? דיברתי על "אנטרפרייז"

פרק 16, שאמור להיות משודר במשך החודש בערוץ 10. אין קשר לDS.

G.O.D

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

ראיתי אותך גם בפורום הבסיס שלי, קרי פורום אופנועים...

Alfa156 GTA

New member
שלום שלום...אה ודרך אגב..

מה שכתבת בחתימה.. "אהבת אופנועים היא כמו אמונה, אם יש לך את זה, אתה לא צריך הסברים... אבל אם אין לך את זה, בחיים לא תבין!" זה מתאים בדיוק גם לאלפא...

הלדין

New member
מי בעל התחנה? באג´ור או הפדרציה?

ואם מדובר בבאג´ור, מה זה הם ממנים בן-אנוש לפיקוד על תחנה באג´ורית? ואם זו הפדרציה, אז הבחור תפס שכל והתגייס סוף סוף לצי? כמובן, הצי. ג´ייק, זה היגיוני בגלל קשרים עם הקאי, אבל מולי אובריאן, רק הצי יכול למנות אותה... אולי עוד קצת בשר?

למעלה