אנטרפרייז

bigbadjoe

New member
אנטרפרייז

אוקי הפסדתי המון פרקים ואני צריך להשלים (נרדם מעייפות) ושבוע הבא הפרק האחרון........... אז ככה, לעוד מישהו הזכירה הקיילה הזו טריל עם כוויות במקום חברבורות? ומאיפה לכל הרוחות יש לה את הכלב המקסיקני הזה ? ועוד משהו, שכחתי איזה גזע היה זה שניהל את מחנה המעצר של הסוליבנים? זה היה הפרק שהאנדוריאנים עזרו להם או שזה היה פרק של ממש לא מזמן ואז לא ראיתי אותו?

Archmage

New member
לגזע קוראים טאנדרים

ולא הוא לא היה מזמן וחוץ מסוליבנים אף אחד לא עזר להם לברוח מהמעצר גם אני צופה קבוע

bigbadjoe

New member
אז כנראה

שלא ראיתי, אולי רק ראיתי את התקציר טוב אני נעצרתי עוד בפרק 9...
כל פעם שאני מתיישב לראות אני נרדם, צריך להתחיל לראות הכל שוב

bigbadjoe

New member
לא ממש לא

אני דווקא אוהב אותה (למרות שיש לה לפי דעתי את קללת שלושת העונות הראשונות של ST... משעממות יותר מהארבע האחרות) אני סתם עייף מהעבודה אז אני לא מצליח להישאר ער עד 23:30 במזל אתמול זה היה חצי שעה לפני

Bajoran Preist

New member
אגב טאנדרים

שאלתי את זה כבר כשהיה ת´פרק של המאסר ואף אחד לא ענה לי. אז שוב: הם כבר היו איפשהו?(tng או tos) כי יש לי קומיקס של הסדרה המקורית ובו יש טאנדרים. לסיפור קראו prisoners קרוב לשם הפרק מאנטרפרייז- detaind וגם שם עסקו במערכת הכליאה הטאנדרית(לא היו סוליבנים, מן הסתם).

הלדין

New member
צ´אנדרים, ליתר הדיוק

באחד הפרקים של TNG טיפלה טרוי בבטזואיד שנולד עם מלוא הכישורים המנטליים של מתבגר בטזואיד.(בעיקר טלפתיה ואמפתיה). הוא שימש פרק זמן בצ´נדרה ואמר שהתושבים שם כמעט חסרי רגשות ולכן היה לו נוח מאד שם.

Bajoran Preist

New member
ואתה בטוח שמדובר באותו גזע?

הראו אותם או דיברו עליהם מדהו שיעיד שמדובר באותו גזע? ולא יודע, באנטרפרייז אמרו טאנדרים, וכך גם רשום בקומיקס. Tendarans. הסיפור בקומיקס היה שקירק ועוד כמה חברים הגיעו לטאנדר בתור פירסט קונטקט, נחתו על הכוכב ואז עצרו אותם ושמו אותם בכלא. מסתבר שהטאנדרים נוהגים לכלוא חפים מפשע על מנת להרתיע את שאר האוכלוסיה, ולכן הם כלאו את קירק ושות´ על מנת שיתר אנשי הפדרציה ידעו להתנהג בעתיד. מעניין לציין שטאנדר הוצג בקומיקס כעולם pre-warp בעל רמת טכנולוגיה דומה לזו של כדור הארץ במאה ה-21. אבל הקומיקס הוא לא קאנון, אז זה לא ממש משנה.

Bajoran Preist

New member
דרך אגב

בדקתי בספריית הגזעים באתר של סטאר טרק ולא מצאתי את הטאנדרנס. והם רושמים שם אפילו גזעים שהופיעו בפרק אחד(במקרים מסויימים גזעים שרק הוזכרו). אז כמובן שאני לא מדבר על כך שעוד לא הכניסו את הטאנדרנס מאנטרפרייז, אבל אם הם הופיעו קודם אז הם היו אמורים להיות שם. ok אתם יכולים לענות לי

itstzar

New member
מצד שני בספריית גזעים של האתר אין

גם בני אדם :) אז מה זה אומר?

Bajoran Preist

New member
../images/Emo6.gif גם אני חשבתי על זה

באמת רציתי תיאור של בני האדם. למה מה קרה? אנחנו לא חייזרים?

Bajoran Preist

New member
שאלה אישית לביג בד ג´ו

כשאתה אומר שאתה זיפו ואתה לא פוחד להודות בכך, אתה מתכוון לזיפו מהפרק בבאפי דה ומפייר סלייר שהתמקד בזאנדר וביינתים הזיפו כמעט גרם להרס המוני?

bigbadjoe

New member
אכן כך.....

וזה לא זיפו זה זפו עם הניקוד של השלוש נקודות (ממש אין לי מושג מה השם עשיתי בגרות ממש מזמן) מתחת ל-ז´. והוא לא כמעט גרם להרס המוני, הוא מנע אותו וזפו זה בכלל אחד שאין לו מטרה בחיים והוא "סתם" כזה. זה כינוי כללי

Bajoran Preist

New member
תודה, אבל ת´אמת יש לי עוד זמן...

אנחנו עשינו את הבגרות בלשון במסגרת כיתה י´.

למעלה