אניגמה לוחם בדרכים

אניגמה לוחם בדרכים

כביש ארבע מסלולי, מהיר ורחב, שעת השקיעה הגדולה. עבדכם רוכב על קלודט בנתיב השני מימין, בשני הנתיבים משמאלו נוסעות מכוניות. צומת גדולה מתקרבת ורמזור ירוק מתחיל לקרוץ כאומר- האט אניגמה, בקרוב אצהיב ומיד אחר כך אאדים בבושה על שאני נאלץ לעכב אותך קלות. אני קורץ לרמזור בחזרה ומאט, המכוניות שמשמאלי מאטות אף הן. לפתע מגיחה מאחור מכונית נחפזת, אורותיה הגבוהים מהבהבים- תן לנו לעקוף, מהר ועכשיו או שנרמוס אותך תחת גלגלינו המיוחסים! להזכירכם, בשני הנתיבים המיועדים לעקיפה משמאלי מצויות מכוניות מאטות לנוכח הפצרת הרמזור המצהיב כך שלי לא נותר אלא לפנות בחדות לנתיב הימני ביותר. לרוע המזל, הרמזור לא חיכה- הצהיב ומיד האדים. לידי נעצרת סוברו פשע ישנה, בצבע חרה מטאלי ובתוכה, כמה מפתיע, ערס לובש גופיה לבנה, שרשר חי אותנטי, מעשן ובלתי מגולח. כל החלונות פתוחים וברקע נשמע שירו החדש של סאמיר, ילד הפלא הארביג´ני. -"למה אתה לא נותן לעקוף??" הוא נוהם מאחר והבוקר כבר שתיתי קפה ותוך שאני זוכר את לקחי האירוע הקודם השבתי בנימוס: -"אני ממש מתנצל שעיכבתי אותך ואת מכוניתך המפוארת, להבא אסע בשוליים ולא בנתיב הכמעט-הכי-ימני" אני משיב בחיוך מאוזן לאוזן נוצרה דממה מבשרת טובות. האיש עישן ארוכות ובהה בצער ברמזור האדום והחד משמעי. -" רק תדע לך שבגללך קורות תאונות!" החליט בכל זאת להמשיך את השיחה, כנראה משעמום. -" המממ..צר לי שאני מציין זאת אבל אתה יודע שהרמזור הירוק הבהב וזו היתה הסיבה שהאטתי..." אמרתי בתחושת שליחות של מתנדב פנסיונר של הרשות לבטיחות בדרכים. -"ואם אני רוצה לעבור ? אתה תגיד לי אם לעבור או לא?? בגללך גם אני צריך לעצור???" נהם האיש שוב. מאחר והרמזור לא עשה סימנים של שינוי מצב צבירה החלטתי להמשיך בשיחה. -"יש אומרים שהסיבה שמישהו גרם לירוק ברמזור להבהב היא שיש להאט...אבל זו רק השערה בלתי מבוססת, יכול להיות שבאמת צריך להאיץ שהוא מתחיל להבהב" אמרתי בחיוך האיש שתק והאזין לסלסול נוסף של סמיר בשירו "אנא בחיבק יא סומבול". שתקתי גם אני והאזנתי למרוואל עד שהאור ברמזור התחלף לירוק יציב וסמיר נעלם מאוזני בחריקת גלגלים סטרסקית והאצ´ית. לפעמים חברויות נוצרות במקומות מוזרים. ולפעמים לא. _________________________________________ דרך אגב, בצער רב וביגון קודר קלודט [אליזאו 125 שנת 2001 יד 1] מוצעת למכירה...

ixmix

New member
../images/Emo6.gif אי ט'ינק איט'ס א בגינינג

אוף א ביוטיפול פרנדשיפ.

למעלה