נחלצת לעזרה
אורז פראי עם ירקות - שרית FRIGE אורז פראי הוא אורז מעורב של כמה סוגי אורז: רגיל, מלא, אדום, שחור(בר). כוס אחת אורז פראי 2.5 כוסות מים לטגן את האורז כ-2 דקות ואז לשים מים לכסות על אש נמוכה כ-40 דקות. מורידים מהאש ומשאירים מכוסה עוד 20 דקות. שמן סויה דבש בצל אחד קטן חתוך לרצועות שום כתוש בטטה קלופה בקולף ירקות (פרוסות דקיקות) רבע כרוב ירוק חתוך לאורך (רצועות) נבטים פיטריות גזר קלוף בקולף ירקות לפרוסות דקיקות 4 כפות שקדים מולבנים כף פטרוזיליה צנובר איטריות דקיקות מחבת עמוקה ורחבה רצוי ווק גדול שמים שמן, איטריות, בצל, דבש, סויה, אח"כ את שאר הירקות בסוף מערבבים ביצה ומכניסים לתבשיל מערבבים, מלח, פלפל שחור גרוס, קארי, כורכום. לקראת הסוף הוספתי צ'ילי מתוק חריף. במקום איטריות דקות הכנתי גם עם איטריות שעועית/אורז. לערבב עם האורז.