אנייי גמורהההה סופיתתת תעזרוו ליי

SHIRA6

New member
אנייי גמורהההה סופיתתת תעזרוו ליי

אולי אתם לא זוכרים אותי לא יכלתי אפילו להדליק את המחשב אני בבעיה לפני כמה חודשים ראיתי בטלויזיה בערוץ 2 את יש לך את זה היה כתבה על אנורקסית אחת ואחר כך במחשב חיפשתי לי תמונות וקליפים של אנורקסית והגדרתי את עצמי כשמנה אני בת 10 גובה 1.40 שוקלת 28 29 וניסיתי לעשות דיטה אבל כל הזמן עצרו אותי מזה ולא עשיתי דיאטה אבל התמונות לא יוצאות לי מהראש אני בוכה עכשיו וזה עבר לי וכמה זמן ועכשיו זה שוב התחיל לי אני רוצה להפתר מזההה ולא יודעת איך ואם תגידו לי לחפש דברים מצחיקים ניסיתי ואז היה בדרים מצחיקים על אנורקסים תעזרוווו לייייי

ShiRa1101

New member
אממ ..

לא ממש הבנתי מה הבעיה .. א.למה חיפשת תמונות של אנורקסית ? ב.את ממש לא שמנה את כמו שצריך וזה מעולה. ג.רבאק את רק בת 10!אל תחשבי על דיאטות כי את גם לא צריכה את זה. ד.תעסיקי את עצמך עם חברות ,תצאי לשחק ,נצלי את החופש הגדול כי לצערנו הוא עוד מעט נגמר:| מקווה שעזרתי

SHIRA6

New member
אני כבר לא יודעת למה חיפשתי...כנסי

ראיתי את התוכנית עם הכתבה על האנורקסית וזה כנראה אכל אותי אני אנסה עם לא היו לי מכשולים בדרך....... תודה!

shoko232

New member
תקשיבי,

אנורקסיה היא מחלה נפשית, שיכולה לגרום למוות! את ילדה בריאה, ואני לא מבינה למה את מחפשת לעצמך צרות מתחת לאדמה. אם תכנסי לזה, אז במקרה הממש טוב תפקדי לעצמך את הגדילה לגובה, את ההתפחתחות התקינה, ומי יודע בכלל אם תצליחי לצאת מזה. מעצם העובדה שאת מגדירה את עצמך כ"שמנה" אני יכולה להבין שהאופן שבו את תופסת את עצמך אינו נכון, ולמעשה, המשקל שלך תקין לחלוטין. מעבר לכך, את בסה"כ בת 10!! את לא צריכה להתעסק עם דיאטות! בטח שלא במצבך! תגידי תודה שאת בריאה ואל תנסי לקלקל את זה. אם את מרגישה שהתמונות האלו גורמות לך לרצות "להיות אנורקסית", כדאי מאוד שתפסיקי לחפש אותן. יום טוב

למעלה