אניי רוצה לברר משהו---- >

FRAIFY

New member
אניי רוצה לברר משהו---- >

הייתה פה שאלה בפורום לפני כמה שבועות על הקטעים שיהיו בסרט המורחב של שובו של המלך? בכל אופן אני זוכר שמישהו אמר שייערך דו קרב בין גאנדאלף למלך המכשף במינאס טירית בדיוק לפני בואם של הרוהירים...אהה וכן,המלך המכשף כנראה ישבור את מוטו של גאנדאלף. אז זה נכון או לא?

FRAIFY

New member
אז החלום התנפץ :\...

חבל שאני מבשר את זה אבל... כמו שאומרים תמונה אחת שווה 1000מילים.

Y. Welis

New member
לא מזמן הודגם כאן שהמטה שלו בסרט

הראשון הוחלף אחרי שסארומאן לקח לו את הקודם, כך שסביר שהוא יכול להכין לעצמו מטה חדש (וזה יהיה כנראה ה-4 שלו).

aniviel

New member
חבל שאני מבשרת את זה אבל...

אתה טועה. ראית את הקטע בו גאנדלף ופיפין דוהרים במהרה אל דנתור כשפיפין מספר לגאנדלף שדנתור הולך לשרוף את עצמו ואת פאראמיר? כשהם מתחיל לדהור, יש לגאנדלף מטה. בהמשך, כשהם מגיעים, אין לו מטה. נקודה למחשבה.

אמממ.. אני היחידה...

שזה מצחיק אותה?! לא יודעת למה, חי חי חי ... כנראה אני עייפה..

Ridds

New member
נו, חליק...

בקושי דחפו לסרט את מה שהיה צריך ולא שמו שם הרבה ממה שבאמת היה צריך, מתי לדעתך היו שמים את הקטע בו גאנדאלף עומד נבוך וחפוי ראש אצל הנגר השכונתי ומקשיב לנאום בסגנון "עוד פעם אתה!? מה אתה חושב לך שיש לי זמן לשייף לך עוד אחד?"

go girl1

New member
לא נכון!../images/Emo66.gif

אם זה היה נכון אז איך פתאום יש לו אחרי הקטע עם דנתור את המטה?! יש הרבה קטעים אחרי שרואים את זה... למיטב זכרוני לפחות... או שפשוט הזיכרון שלי התקלקל ואני מתחילה לראות מראות שווא!

aniviel

New member
בקטע עם דנתור אין לו מטה!

כמו שכבר הסברתי בעבר, הוא מעיף את דנתור מהמדורה עם מן כזה מקל שם של אחד השומרים הגונדורים

למעלה