אניכאן ולא כאן

קטיה 007

New member
אניכאן ולא כאן../images/Emo7.gif

רוצה לומר לכולכם אני כאן אחרי המון זמן אנחנו במעבר דירה ולכן אין לי אפשרות כל כך להתחבר. רוצה למסור לכולכם
ולומר שלא שכחתי אותכם גם אם אני לא מגיבה אני קוראת הכל (לא תמיד יש לי אפשרות להגיב) מחזקת אני את ליבכם ואומרת לא שכחתי אתכם במיוחד עכשיו שהכל מסביבי מגיעים ל-9 ואני רזה וללא בטן טפוחה מרגישה שהאבל שלי חוזר חזרה או שבעצם אף פעם לא הסתיים אלא נדחק לפינה ועכשיו הוא שוב במרכז. בתקופה האחרונה חושבת הרבה על פומי שלי ורגשות האשם מתחילים עכשיו שהייתי צריכה להיות בסוף ההריון לפני כן לא חשבתי שאני או בן זוגי אשמים בהחלטות שלקחנו כפי שאתם רואים תקופה מבלבלתוגדושה מקווה להיות איתכם יותר כי את הכוח העיקרי אני שואבת מכם קטיה

MoonTay

New member
בהצלחה.

קחי לך את הזמן הנוכחי, נסי להתמקד במעבר הדירה- עד כמה שקשה לך, נסי לא לחשוב על הכאב שלך כעת, אולי המעבר הזה מעניק לך קצת תעסוקה, אולי קצת מסיט את המחשבות, אולי לא. בכל אופן, לעולם זיכרי ששינוי מקום הוא תמיד לטובה ואולי ´משנה מקום- משנה מזל´, הלוואי. עיצוב הבית יכול להיות דרך של רפוי בעיסוק. אני לא יודעת עד כמה זה מרפא באמת, אם בכלל. אבל תיזכרי שאנחנו תמיד כאן ללוות אותך, כשעצוב וכששמח. בהצלחה עם המעבר, בתקוה שהשינוי הזה יביא איתו רק טוב, בכל תחומי חייך.

למעלה