אניכבר משתגע עזרו לי

klapim

New member
אניכבר משתגע עזרו לי

מחפש אתר שאפשר להפקיד במאסטרכארד וגם למשוך בהעברה בנקאית או בצק איזה אתר עולה על הצפיות שלי? בכל האתרים חסמו תהפקדה או שיש בעיה אחרת

shaywh

New member
דרך click2pay, פולטילט עונה על הדרישות

כרטיס בינ"ל כמובן

klapim

New member
תגובה

אני חושב שהם סגרו את החשבונות לישראלים ולחלופין אם לא סגרו,לא מעבירים כסף לפוקר

pokerpros

New member
מה הבעיה להפקיד לפול טילט פוקר?

הם מקבלים כרטיסים ישראליים

klapim

New member
לא מבין מה הולך פה

נסיתי פעמיים להפקיד עם מאסטרכארד ולא קבל תהפקדה עכשיו אתה אומר שהם מקבלים כריטיסים מישראל אולי חברת האשראי חוסמת תהפקדה? אנא עזרה

klapim

New member
איזה פורום עלוב

אף אחד לא יכול לעזור ואף אחד לא מנסה לעזור

b.o.b

New member
לגמרי...

ועכשיו ברצינות, חלק גדול מהאנשים כאן לא הפקידו אף פעם (קיבלו 50 דולר, קנו מאנשים אחרים וכו') יכול להיות שבגלל זה אין להרבה אנשים את המידע(ועכשיו גם את הרצון) לענות לך. סבלנות זה דבר מאוד חשוב בפוקר, כדאי לך לעבוד על זה.

klapim

New member
מזה תקנה?

איך קונים איפה קונים.? איך משלמים? לא מתמצא ומת לשחק פוקר אין לי סבלנות לשחק טורנירים עם 10000 אנשים

שמשון7

New member
תחפש מישהו שיש לו כסף בפול טילט

ורוצה למכור (למשוך חלק מהכסף) , אתה תשלם לו במזומן והוא יעביר לך כסף לחשבון שלך בפול טילט. *יש אופציה להעביר כסף בין שחקנים. אני שבוע הבא בתל אביב ויכול למכור לך ונראה לי שיש פה עוד אנשים שמחפשים למכור כסף בפול טילט.

klapim

New member
תגובה

ראשית תודה שאתה לפחות מתיחס ועונה הרי הכל נעשה דרך מחשב אז בשביל מה צריך להפגש אישית? בכל מקרה אני גר בצפון תא אשמח מאד לקנות או לעשות טרייד איין

LamLamos

New member
להפגש אישית

כדי שלא תוכל לעקוץ או להעקץ.. תפגשו פנים מול פנים והכסף יעבור במזומן וגם תעבירו במחשב ביחד

כרטיס ויזה עובד

הפקדתי לאחרונה עם ויזה לפולטילט. הבעיה זה האתר שלהם ולא ההפקדה P:

ויזה-כאל

והתכוונתי שהבעיה זה האתר שלהם כי אני לא אוהב את הממשק, לא כי הוא לא עובד עם כרטיסי אשראי..

למעלה