אנימציה בשרות צבאי

מורן1111

New member
אנימציה בשרות צבאי

מלש``בים או מלש``ביות שתאריך גיוסם חל בין יולי עד נובמבר 2001 והמעונינים לעסוק במולטימדיה ואנימציה תלת ממדית בעת שרותם הצבאי, מתבקשים לצלצל בשעות העבודה לטלפון 6945819 אזור חיוג ת``א (03) ולבקש את אמנון. התפקידים מתאימים לבנים עם פרופיל נמוך מ- 64 ולבנות ללא מגבלת פרופיל. נדרשת שליטה בלפחות אחת מהתוכנות הבאות: 3D Max LightWave Softimage נדרש ידע בתוכנת PowerPoint וידע כללי בהפעלת מחשבי סיליקון גראפיקס. מועמדים/ות מתאימים יזומנו לראיון ולהציג עבודות קודמות.

מי שמתכוון להתקשר...

מי שמתכוון להתקשר ולברר פרטים בבקשה תגיבו פה. פשוט מעניין אותי לדעת עם יש עוד כמוני שחושקים בתפקיד הזה, אני רוצה להכיר את המתחרים. בכל מקרה אל תדאגו, אני לא בטוח שיש פה עוד מישהו שייתקל בקונפליקט- מטוס אפ-16 או 3ds max...

גיא.ד.

New member
סתם מתוך התעניינות...

אם היית במיונים של צוות אוויר, כנראה שהפרופיל שלך קצת גבוה מעל ל65. איך אתה חושב שיקבלו טיפוס עם פרופיל קרבי, לתפקיד שקשור בציור ובאומנות, מה גם שהובהר כאן בבירור שלבנים צריך להיות 65 ומטה? (כי אם יש לך דרך קסם שכזו, אנא שתף אותנו, אני בטוח שגם לי יהיה שימוש בטריק מעין זה...).

חחח... לא קסם...

פשוט אני בן יחיד וקיבלתי כבר זימונים לתפקידים שדורשים גם כן פרופיל נמוך מ-65, ועברתי מיונים לתפקידים האלה (כמו מד``נים, וגל``צ), והרעיון של לעבוד בהדמייה ממוחשבת במהלך השירות הצבאי נראה לי מאד... אני אשקול ברצינות אם אני רוצה להתנדב לטיס (בהנחה שאעבוד גיבוש לטיס). בכל מקרה, התקשרתי למספר הזה ואמנון אמר שאני מקרה מיוחד והוא לא יכול להבטיח כלום, אז אין עוד מה לדאוג. מישהו כבר התקשר? דוד.

למעלה