אנימציה דו-מימדית ביתית - יש חיה כזאת?!

פיטפט

New member
אנימציה דו-מימדית ביתית - יש חיה כזאת?!

רציתי לדעת האם יש דרך ליצור אנימציה דו-מימדית, פשוטה ככל שתהיה(כדור קופץ למשל), בבית ללא צורך לקנות ציוד במחיר אלפי שקלים. אני מניח שניתן לעשות אנימציה פשוטה בתוכנות כמו פלאש, אבל האם יש דרך לקחת אנימציה המצוירת על דפים, לסרוק אותם אחד אחד למחשב ולחבר מהם אנימציה? באיזו תוכנה? תודה

flashdani21

New member
אם בפלאש

אז פשוט תוכל לסדר את התמונות הסרוקות לפי הסדר שאתה רוצה והנה לך אנימציה :)

זה לא המקום לפלאש, אך כיוון שאני מכיר את

התוכנה די טוב, אתן לך רק שתי עצות בקשר לדפים. קודם כל תדאג שיהיה לך קל לישר את הסריקה, דבר שני מספר את הדפים בצורה הגיונית לאנימציה מבחינת שמות. למשל: img00000001.jpg img00000002.jpg img00000003.jpg .... וכן הלאה. כך שכשתטען את התמונה הראשונה יטען ל הרצף (הוא יציע לך אפשרות). בהצלחה שפי. נ.ב אתה גם יכול לנסות Premier אני לא בטוח איזו משתיהן עולה יותר.

eldarinn

New member
ציוד באלפי שקלים??

יש תכנות תלת מימד במחיר שווה לכל נפש וכאלה שגם אפשר לנסות בחינם בשביל פרוייקטים קטנים.

pixie3D

New member
מי קונה היום תוכנות?../images/Emo8.gif

אם אתה מתעקש להשתמש רק בתוכנות חוקיות אז יש לכל תוכנה LEARNING EDITION שנותנים לך אותה ל 30 יום בערך. התוכנה הפופולרית אחת לדו מימד היא פלאש, אך כדור מקפץ זאת המשימה הכי פשוטה גם בתלת מימד.

tapas tapas

New member
אנשים מקצועיים

לחובבנים שהעבודה שלהם לא תשתלם להם כלכלית באמת לא כדאי לקנות תוכנות.

pixie3D

New member
אז לפי דעתך אני לא מקצועית?../images/Emo13.gif

מעניין מה אתה עושה בתחום ואם זה משתווה למה שאני עושה בתחום....

tapas tapas

New member
לא רוצה להעליב

אבל אם את מתעסקת בזה בתור מקצוע את אמורה גם להרוויח מספיק כסף בשביל לקנות את התוכנות. וגם אם את עדיין לא בשלב של להרוויח כסף, את יכולה עדיין לקנות את התוכונת במחשבה לעתיד שכן תרוויחי כסף. אני יודע תלת מימד אבל זה לא התחום העיקרי שלי, אני יותר תכנת מאשר תלתיסת. ובתור תכנת שרוצה לעבוד על תוכנות ולמכור אותן, מפריע לי שאנשים קונים תוכנות לא חוקיות.

pixie3D

New member
תשובה

אני מתעסקת בתלת מימד בתור שכירה אז החברה בה אני עובדת קנתה את התוכנות באופן חוקי. אך עבור אנשים שרק לומדים וקרוב לוודאי שיהיו שכירים בתחילת דרכם עד שיפתחו סטודיו ויהיו עצמאיים, זה קצת מיותר... אני לא יודעת כמה תוכנת פלאש עולה אבל מאיה עולה המון, לומר לאנשים לקנות מאיה ב 2000$ זה לא מוסרי לפי עניות דעתי, בייחוד שהפרוצדורה בתלת דיי ברורה (לפחות בקנדה) אחרי שמסיימים את הדמוריל שהוא סרט קצר המציג יכולות שלך אתה לא פותח עסק, אתה שולח לכל חברות האנימציה בפורמט דיוידי ואם התמזל מזלך ומצאת עבודה אז רק אחרי תקופה של שנתיים -שלוש יש לך מספיק קשרים ונסיון בכדי לפתוח עסק וברגע שאתה פותח עסק רצוי מאוד שתקנה את התוכנות הדרושות מכיוון שאתה מרוויח כסף.

tapas tapas

New member
נו

את שכירה, אז אין לך 2000$? תוך חודשיים שלוש את יכולה להרוויח את הסכום הזה אם אני לא טועה.

pixie3D

New member
../images/Emo177.gif

אני לא מתכננת לפתוח עסק בינתיים אז אני לא צריכה את התוכנה בבית.... ואני מספיק רואה מאיה בעבודה.... דיברנו על אנשים שמנסים לקבל את ההזדמנות שלהם (סטודנטים שבקושי מתקיימים) האם זה הגיוני שהם יבזבזו כסף על תוכנה שעוד 4 חודשים גם ככה תשודרג?

tapas tapas

New member
כן אבל

סטודנטים זה לא אנשי מקצועיים, דיברתי על אנשים מקצועים. את אמרת בהתחלה, "מיק קונה היום תוכנות" כאילו רוב האנשי הפרטיים לא צריכים לקנות את התוכנה.

תשמע - לא נראה לי שאתה צריך את התוכנה הכי

חדשה של פלאש כדי ללמוד ולעשות. לגבי עניין התוכנה החוקית - עדיף שאני אשתוק הפורום ברור בעניין הזה, ואני אישית מעדיף כל עוד אני יכול לקנות תוכנה חוקית. אני אומר, תנסה לקנות גירסה קצת יותר ישנה, יד שניה או משהו. בהצלחה שפי

למעלה