אנימציה! סוף סוף אני לא מאמין !

spoild

New member
אנימציה! סוף סוף אני לא מאמין !

הרבה זמן חיפשתי פורום שיעסוק בנושא! והנה זה הגיע, לא וואלה או IOL יכלו לספק את תאבוני הרב! אז שלום לכם חברים, ובהצלחה! מישהו יכול לעזור? לאחר לימודי MAYA בקורס יקר למדי יצרתי איזה סרטון חמוד של שתי דקות, מה אני יכול לעשות איתו? הכוונה , איפה אני יכול לפרסם או לעלות אותו, תודה! לילה טוב

hermonir

New member
מה לעשות עם מה שעשינו

אז עבדת שעה, שבוע או שנה, ויש לך ביד סרטון אנימציה שלדעת אמא שלך ראוי לאוסקר. מה עכשיו? אם אתה רק רוצה להראות לכולם, אפשר לשלוח ל-POCKETMOVIES.NET (נמצא בלינקים), או ל-SHORTS.MULTIMANIA.COM, גם אתר נחמד לסרטונים. אפשר לשים אותו על אתר משלך! אפשר לחפש פסטיבלי אנימציה ולשלוח להם, אולי ירצו להציג אותו. תנסה את סיגגרף. אפשר לנסות למכור אותו לערוצי טלויזיה שונים, אני יודע שביפ מחפשים. אפשר לשים אותו על תיק עבודות, לשלוח לפיקסאר, להתקבל ולהיות מושא קינאתי הצורבת. או לשלוח לחברות אחרות אם אתה מחפש עבודה. בהצלחה! ניר.

נקודה טובה,

הקרובים שלי לא כל כך אובייקטיבים כמו ששיארת ,ומבחינתם יש לי את האוסקר , הבעיה היא , שהם לא אלו שישלמו לי משכורת. בא נגיד שאני רוצה לתת את הסרטון ל"הבחנה" מקצועית לראות אם הוא שווה משהו , הסרטון משהו כמו 50 מגה וזה לא נראה לי כל כך פשוט להתחיל ולהעלות אותו לאתרים , יש לך עצה אחרת? בעיקרון ההיתי שואל את המורים בבי ספרנו,לגבי האיכות , בהנחה שבית הספר לא היה נסגר ויכולנו למצוא את המורים ה"אבודים". תודה.

hermonir

New member
אז צריך למצוא מישהו שיוכל להגיד לך

אם הוא שווה משהו. אם אתה מעוניין אז אולי תבוא אלינו ותראה לי את הסרטון. אני אוכל להגיד לך את דעתי האישית, ולהיות מאד מאד אמיתי אם תרצה. שלח לי דואל אם תרצה לתאם את זה. ניר.

למעלה