אנימציה קטנה שהכנתי

Gorgon

New member
אנימציה קטנה שהכנתי

בוקר טוב אני חדש פה, אז אני מצטער אם אני שובר חוקים או משהו, אני מצרף אנימציה קטנה שהכנתי כמן הקדמה ל´רמד´ בצבא, אני מנסה להכנס לגרפיקה בצבא אז הכנתי לו משהו קטן. לא מקבלים AVI פה אז תבדקו את זה פה: http://dragonlore.topcities.com/tankRotate1.avi אתם צריכים 4.02 CODEC-DIVX כדי לראות את זה : http://www.divx.com תהיו כנים D-:

Gorgon

New member
נו.. ומה? כל כך עלוב?

כל כך גרוע שאין תגובה? הנה SCREEN SHOT מלפני הרינדור הסופי...

kadmon

New member
נראה מצויין המודל עצמו

הייתי מוסיף לטקסטורה קצת "ליכלוך" הוא נראה נקי מידי בשביל טנק האמת שיש plugin שעושה את זה זה ניקרא Dirty Reyes של infografica (אם אתה עובד על 3dmax )

eldarinn

New member
הצריח נראה מעולה

אני מניח שאת יתר הגוף לא בנית עדיין...הטקסטורה של הגוף גם מרוחה משהו. ממתין לחו"ד...

preacher

New member
נראה לא רע!

צריך לעגל יותר כמה חלקים כמו פתח המפקד. את הצינורות שמהם בנוים הסלים בצד הייתי עושה יותר דקים. תגדיל קצת את ה-BUMP ותגביר את הקונטרסט שלו (אם זה NOISE מורידים את ה-HIGH ומעלים את ה-LOW לערכים של בערך 0.6 ו- 0.4 בהתאמה). יש כרגע הבדל בין חלקים שונים בצבע, הצבע שנראה כמו הסוואה יותר מוצלח מהחלק עם ה-BUMP אבל אולי פשוט תשלב את השניים. אם אתה רוצה ממש להרשים, תמדל טנק אמיתי - מרכבה או מג"ח. סמל"ש יהיה נחמד... טנק ממש יפיפה. כרגע הגוף נראה כמו של נגמ"ש - החזית של טנק יותר נמוכה ומשופעת. אה כן - ממה ששמעתי שעושים בצבא עדיף לך להתאמן על אנימציה יותר מאשר מידול.

eldarinn

New member
אני מתנצל מראש...

דבר ראשון על קבלת הפנים המאוחרת אז ברוך הבא
חוסר התגובות נובע לדעתי מזה שצריך לטעון סרטון ולאנשים אין סבלנות. אם היית יכול להעלות לכאן סט של תמונות זה היה עדיף, אין לי כרגע DIVX כי אני במערכת חדשה ואני אסדר את זה רק מחר, אם תרצה לחכות עד אז או כמו שאמרתי שלח תמונות.

Gorgon

New member
תודה חברה !

קודם כול אני מודה לכם שעניתם :) kadmon -תודה, אבל יש לי את MAX4 וDIRTREYES עובד רק עם 3.1 אבל תודה שוב P: PREACHER - תודה, הטנק נעשה תוך שבוע אז זמן מרובה לא היה לי, אני לא אוהב ליצור דברים מכנים, אז לא דייקתי, מן הכלאה של דמיון והמרכבה. אני אקח את העצה בעניין האנימציה :) eldarinn- תודה על התשובות :) הJPG הוא ישן יחסית לAVI אז הטנק שם גמור. אני מצפה לראות את תגובותיך בעניין ה-ANIM. אני לא מעוניין לדבר עם אילו שעצלנים מדי לANIM, הרציניים פה הם אילו שמעניינים אותי. אה...ותודה על קבלת הפנים P: הנה עוד משהו קטן שלי...

Gorgon

New member
BOT

יש רק דבר 1 שהכנתי שבעצם שאלו אותי מה זה...(אני לא מוצא אותו עכשיו) אני קצת מופתע שלא רואים שזה מן רובוט-מצלמה. אני אצרף משהו יותר ברור...

preacher

New member
זה כבר ממש מוצלח

ה.ר. גייגר היה גאה בך... טקסטורה מעולה, מעבירה את החומר ה"חרקי" מצוין! זה מודל ב-SUBDIVISION?

Gorgon

New member
heh :)

אני מןדה לך על המחמאה, אך אני לא חושב שאני קרוב ליכולת שלו :) בעיקרון החרק החדש שאני עובד עליו הוא הניסון הראשון האמיתי שלי אם PROCEDUALS, יש לו מעל 90 MATERIALS כבר, אז כשאני מסיים אותו אני אחזור לSPERMY ואוסיף לו טקסטורה יותר מתאימה. אני משתמש ב-EDITBLE POLY וMESH TOOLS...אז כן :)

למעלה