אנימציה

hazgul

New member
אנימציה

מישהו מכיר איזו תכנה טובה ופשוטה (לא צריך יותר מדי אפשרויות) להפיכת רצף תמונות (עדיף TGA ו-PNG) לאנימציה. ברגע שאני אשיג תכנה אני אעלה כמה אנימציות שעשיתי. האזגול

eldarinn

New member
יש אפשרות לדוגמא

לשלב אותם ברצף בתוך קובץ SWF של פלאש ולייצא פלאש או אפילו AVI. זה גם מוריד משמעותית את נפח הקובץ. צור עימי רשר אם תרצה להעלות גלריה קבועה מסודרת.

gaia44

New member
אני מכירה...

קוראים לזה director8(אני מקווה שרשמתי כמו שצריך), תוכנה ממש נחמדה ליצירת אנימציה לפי פקודות. אפשר למשל, לעשות פקודה שברגע שהחץ של העכבר יהיה על הדף, התמונה תתחלף...נחמד. תוכנה אחרת-poser4 גם תוכנה נחמדה של אנימציה עם חיות ואנשים, תנוחות ולבוש...מעניין. עוד תוכנה-bryce3 אותו עקרון של אנימציה רק עם יותר אפשרויות-הרים, טקסטורות מדהימות, עיגולים, ריבועים ועוד... מומלץ!!!! התוכנה הראשונה נועדה להביא תמונות ולעשות מהן אנימציה או ליצור את התמונות מתוך התוכנה. שתי התוכנות האחרות נועדו ליצור את האנימציה מתוך התוכנה, הן עובדות ביחד ולכן אפשר להביא פריטים מתוכנה אחת לשניה- תוכנות מאוד מומלצות!!!!!!!!!!

hazgul

New member
כמובן

אבל את לא הבנת אותי, כתבתי שאני רוצה לעשות אנימ´ מרצף תמונות שכבר רינ דרתי, בדרך כלל ב POVRAY. בקשר לברייס ופוזר.... אהם... יש לי משהו (בעצם הרבה דברים) נגד שתי התוכנות הללו... במילה אחת: אני די שונא אותן. ובקשר לטל (אוף, קשה לי לכתוב לשם שלי...), שקלתי להשתמש בפלאש, אולי זה מה שאני אעשה. האזגול

ICANNt

New member
למה שלא תרנדר ישר לסרט?

בכל מקרה תוכנות כמו הדירקטור באמת יכולות לעזור

motyf

New member
כאן אולי תמצא מה שאתה צריך

אני אישית מעדיף ךהשתמש ב PREMIERE

hazgul

New member
כבר

חרשתי את דף הלינקים של POV לאורכו ולרוחבו... לא נורא, ננסה שוב פעם האזגול