אנימציות

אנימציות

אולי בפורום הזה מישהו מכיר תוכנה שהופכת רקע של אנימציה ל-Transperent?? מבלי לפגוע באנימציה!!!!???

qazqaz

New member
אתה מתכוון אולי ל-GIF ?

תן יותר פרטים: איזה אנימציה, מאיזה סוג, של איזה תוכנה, ולמה אתה צריך אותה עם רקע שקוף - סיבה טכנית או סתם כחלק מהעיצוב? אם אתה מתכוון ל-GIF , אז הוא שקוף בהגדרתו כברירת מחדל, ואפשר לטפל בו בעזרת פוטושופ, כמובן, או כל תוכנה לעיבוד תמונה אחרת - כמו פיינטשופ פרו, למשל.

כן הכוונה לקובץ gif

מדובר באנימציה מסוג gif שאני מורידה מהאינטרנט. ברוב המיקרים זה נכון שהיא שקופה כברירת מחדל אבל יש מקרים שיש להם צבע רקע וכשאני רוצה לשלב אותה בדף html שלא זהה לאותו צבע רקע זה יוצר בעיה כי אני חייבת להתאים את רקע הדף לרקע האנימציה. אני עובדת הרבה עם אנימציות ודוגמא למה שאני מתכוונת תוכל לראות אצלי באתר. יש דף שנקרא country blues festival אחרי שאתה מקליק ב- do not push נפתח דף חדש עם אנימציה של קאובוי נשען על גדר לאנימציה הזו יש רקע לבן וכשאני מוסיפה צבע רקע לדף זה בעייתי, וזו רק דוגמא אחת. כתובת האתר שלי: http://atstudio90.narod.ru שים לב!! האנימציות שלי מנגנות.

qazqaz

New member
אין לך פוטושופ?? או פיינטשופ?

עם איזו תוכנה גרפית את משתמשת?? וסתם שאלה - מזה לנקובסקי?! מה, את בצבא או משהו??
)

אני משתמשת ב

אני משתמשת בפוטושופ, פלאש, ולצורך העניין ניסיתי גם את החלק הגרפי של frontpage המליצו לי גם על Image ready שבא עם פוטושופ אבל.... זה לא עובד עם אנימציות מוכנות שיצרו אותן מראש עם צבע. מישהו אמר משהו על photo editor שבא עם windows 98 - photoed.exe מוכר לך? לנקובסקי???? לאור המקוריות שבפורום חיכיתי שתגיע תגובה כלשהי ו...... הגיעה. טוב שיהיה זיזי. ד.א ביקרת באתר שלי??

למעלה