אנימ מבקש את עזרתכם בתיכנון טיול

אנימ מבקש את עזרתכם בתיכנון טיול

אני רוצה לשתף אתכם בתוכנית הטיול שלי כדי לקבל רעיונות והצעות. אני מתכנן לצאת את הארץ ביולי לארצות הברית. משם ללימה פרו. לאחר מכן להדרים עד ארגנטינה, פטגוניה וכל האזור ומשם לברזיל. החזרה לארץ אעשה שוב דרך ניו יורק. אני צריך את עזרתכם לגבי מסלול יבשתי מלימה לארגנטיה. יש ? הוא טוב? או רצוי לטוס? מדרום ארגנטינה איך כדאי להגיע לריו דה זנירו? ולבסוף לגבי כרטיסי טיסה מה עדיף, ואילו חברות טובות, וזולות? תודה.

natyh

New member
מסלול יבשתי :שאלה יפה

במהלך הימים הקרובים אפתח קטיגורית גיאוגרפיה במאמרים ואכתוב מאמר על תחבורה ודרכים ראשיות ביבשת כן שמהתשובה לשאלה שלך יהנו עוד הרבה אנשים. אז תשובה מלאה עוד מספר ימים.

היי נתי

יש פה קישור שאולי יכול לעזור.. לא יודע אם הוא עדכני בקשר להתחממות הגלובלית.. אולי העונות שרשומות קצת השתנו.. ואם ידוע לך שכן נשמח לקבל עדכון... http://wiki.lekol-haruchot.co.il/wiki/%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D_%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94

natyh

New member
הקישור שהעלית הוא אוצר בלום

אלץ תודות אוסיף לקישורים שלנו בהחלט עוזר מאד בענין ההתחממות הגלובלית היא אינה משפיעה על העונות אלא על התנהגות מזג האויר בעונות , משפט מעט סתום שכונתו לומר לא ניתן למצוא שינויים עקביים בשל ההתחממות הגלובלית בעונות אלא מזג האויר פשוט הופך להיות מטורף , לדוגמא בשנה האחרונה ארבע פעמים שלג בסנטייגו דה צילה בחורף עיר שבדרך כלל אינה מושלגת כלל . וזאת תאמין או לא עקב ההתחממות הגלובלית , קשה להסביר אך זו אכן הסיבה . בקיצור באריכות אי אפשר להסביר מה תגרום ההתחממות בצורה עקבית לעונות השנה הן אינן מוזזות אלא תופעות אחרות שקשורות לזרמים הממזגים את מזג האויר ביבשת קורות וגם כמעט סופות הוריקן באנגליה כל התופעות הללו מאותה הסיבה , לכן יש להתיחס לקישור כעדכני ולצפות להפתעות .

העליתי את נושא ההתחממות

כי שמתי לב שהמזג אויר בארץ הושפע מכך.. החורף קצת זז (לפחות הגשם) וגם הכמות.. ושם זה יותר קריטי העונות.. אבל אם זה רק תופעות.. אז זה יכול להוסיף לעניין..

natyh

New member
מאד מענין

ובהחלט משפיע הבעיה שאיננו מבינים עדיין מספיק לעומק כיצד מתבטאת ההשפעה , בנפנוף ידיים אם כבר העלית את הענין אל ניניו ולה ניניה המושפעים מן הזרמים כגון ההומבולט הקר הממזג אח חופי צילה ופירו ואחראי לבעלי החיים הרבים באזור החופים הללו כגון איי בייאסטאס ליד פיסקו פירו לפעמים נקטע בשל ההתיחממות ואז המדבריות בצל הגשם בחופים מקבלים כמות עצומה של משקעים זה מה שהיה השנה בצילה , וזה ההסבר למבול בבוליביה שהציף את העיר טרינידד ראה בהודעות הרצות שלנו .

natyh

New member
ובקצב הזה כוכב

נראה לי שנאדים את שם המשתמש שלך עוד טרם יציאתך לטיול .....
קבל חח על ההשקעה , יפה מאד .

אם אפשר לעזור אז בכיף...

אם אני יכול לעזור במעט הידע שצברתי עד כה לגבי דרא"מ אז בשמחה.. אני מחפש סה"כ כל מיני מידע לגבי האיזור ועושה סינון של אתרים שהתוכן שלהם לא הכי מועיל.. אם יהיה עוד משהו רציני עם תוכן שיראה לי חשוב אני יתן קישור...

natyh

New member
אני אתן

אתה תיתן הוא יתן , מאחר ואתה לא הוא , אתה תיתן ואני אתן אך אנו מעדיפים את המינוח בשם הפועל להעלות . מלשון אעלה קישור ,אין צורך להשתמש בשם הגוף אני כי ההטיה אעלה משמעותה אני אעלה ואין צורך לחזור על פולחן האני ....
שכמובן לא ניתן להאשימך בכך בשל ההטיה השגויה ..... סלח לנו על החטטנות אנחנו פדנטים . ושוב תודה .

למעלה