אנינימית לשם קיטור

אנינימית לשם קיטור

נמאס לי ממנו. פשוט נמאס. כל הזמן אני צריכה להזכיר לעצמי שאני אוהבת אותו, שהוא אוהב אותי. מתחילה לחשוב ברצינות על לסיים את העסק. הוא אדם טוב, אבל הוא חרא של בעל, ולמרות שהוא אוהב את הבייבי מאוד, הוא לא משקיע בו יותר מחצי שעה ביום. נמאס לי כל הזמן לריב, כל הזמן לנבוח אחד על השני, כל הזמן להסביר ושום דבר לא משתנה. תמיד אני נשארת מתוסכלת והוא לא מבין מה אני שוב רוצה ממנו. אני "האישה המכשפה" שברווקותו פחד ממנה. זו שאומרת לו מה לעשות (למה הוא לא עושה כלום בלי שיגידו לו? הוא חושב שאני נהנית לחלק פקודות?), זו שהתחתנה כוסית ועכשיו היא שמנה ומוזנחת (כי אני עובדת קשה מדי ואני מתוסכלת מדי). אני סוחבת את זה כבר הרבה זמן וזה רק מחמיר, ועכשיו אני מתחילה להיות חסרת סבלנות ולפעמים זה יוצא על הבייבי ואני מלאה ברגשות אשמה. ביום חמישי צרחתי עליו כל כך כי הוא חזר מהעבודה ושר הלך לישון, שהבייבי בכה ולא נרגע חצי שעה. אני כבר מתחילה להיות חסרת סבלנות לבייבי כשהטפיל חוזר מעבודתו הקשה ב17:00 בערב והולך לישון ואני לא זוכה אפילו לרגע אחד משל עצמי. אני בוכה לפעמים במקלחת, מנסה להחזיק מעמד ולא להשבר. אבל זה לא הולך לכיוון טוב. איזה סיפור מסריח. והכי מסריח - שאין מה לעשות. הוא לא ישתנה. הוא בחיים לא ילך לטיפול, וגם אם ילך (מה שלא יקרה) זה לא יעזור. מבחינתו זו בעיה שלי אם אני מעדיפה לנקות ולבשל ולכבס כשהבייבי ישן, ולא לנוח. מבחינתו אני בוחרת לפהגע ולהעלב ממנו, זה בכלל לא קשור אליו. זה פאק שלי. יודעת שאין לכן תשובות בשבילי, אבל כבר לא יכולה להכיל. חייבת לפרוק.

משוש30

New member
אוף! אפשר לחשוב שהנשים הופכות

ל"מכשפות" מהחיים הטובים! אולי תעשו ניסיון? נניח בפסח. הוא אחראי לילד מהבוקר עד 17 כל יום במשך שבוע ואז את באה הביתה והולכת לנוח קצת. אני לא צוחקת. בעלי רק ככה הבין מה זה אומר להיות לבד כל היום עם ילד. ותזכירי לו שהמצב אצלו פסיכולוגית הרבה יותר טוב כי הוא יודע שזה רק לשבוע! או לחילופין אולי באמת לא תבשלי ותכבסי? תכבסי רק את הדברים של הילד ושלך ותקחי שבוע תייק אווי לכם וזהו. נראה איך זה יעבוד. אני לא אומרת שתעשי לו את זה בהפתעה אלא מתואם. ככה נראים החיים שלי בזמן שאתה לא נמצא. אלו הדברים שנעשים והם לא נעשים לבד. ככה זה מרגיש להיות לבד עם ילד יום שלם כשאין דקה להתקלח. באמת אי אפשר להבין את זה אם לא מנסים את זה. וחוץ מזה מקווה שבדרך זו או אחרת הדברים יתחילו להשתנות. אם לא ואם הוא בטוח לא יסכים ללכת לטיפול (את בטוחה בזה?) אז אולי באמת להתחיל לחשוב על פירוק החבילה. אין שום סיבה להיות לבד לעשות הכל לבד וגם להתעצבן.

עמית@

New member
יש תשובות בשבילך, אבל הן לא

פשוטות. אם את צריכה להזכיר לעצמך יום יום ושעה שעה שאת אוהבת אותו, ואת מרגישה אמה כלפיו כי "התחתנת כוסית ועכשיו את מוזנחת" אז בהחלט יכול להיות שלצד כל זה אפשר להזכיר לעצמך שאהבה זה לא הכל, וזה לא מספיק. אם למדתי משהו מהנישואין/גירושין של הוריי הוא שאהבה זה לחלוטין לא מספיק, ולפעמים אפילו עומד בדרך אל האושר

גלשני

New member
למה את מצפה מהחיים שלך?

אם את מוכנה להסתפק במה שתיארת כרגע, אז אני יכולה להבין שאין טעם בטיפול, אבל אם את מסתכלת על עצמך, על ילדתך ועל בעלך ורוצה עבור כולכם יותר, אז אני לא מבינה למה את מסתפקת במעט שיש לכם. האם את רוצה שינוי? כן, אני יודעת ששינוי הוא דבר מפחיד, הנוחות של השגרה (גם אם היא מאוד לא מספקת) ממכרת, אבל את צריכה לבדוק עם עצמך לאן את רוצה להגיע? וכמה שיותר מהר יותר טוב. אני לא מבינה למה את חושבת שהוא לא יבוא לטיפול? מניסיוני כאשר טיפול מוצג כצעד לקראת קבלת החלטות לגביי העתיד, כמעט תמיד בן הזוג מוכן לבוא ועם הזמן גם משתף פעולה. אם לא טיפול זוגי הייתי שוקלת טיפול אישי עבורך, אני מרגישה את הכאב והקושי שלך וחושבת שחשוב שיהיה לך מי שיכיל אותך. בהצלחה!!

galiaS

New member
../images/Emo38.gif

אולי בעצם תלכו ביחד לטיפול? בחודשים שלאחר הלידה לוקח זמן לכל אחד להשתלב בתוך החיים החדשים ולהתאים את עצמו למצב החדש. כשקשה קשה להרגיש שאוהבים. אבל אולי אם תדברו אם משהו אחר, מקצועי, שאיננו חלק ממערכת היחסים שלכם, זה יעזור לכם להבין אחד את השני ולבנות לעצמכם חיים טובים יותר.

lulyK

New member
באמת אין לי תשובות.

בררו לי שאת לא צריכה להשלים עם מצב הזה, לא ברור לי איך יוצאים מזה.

אדר שלי

New member
לויודעת איך אפשר לחיות ככה../images/Emo10.gif

אין לי הצעות. רק המון
. אני לא מצליחה לראות איך אני הייתי מסתדרת במערכת כזאת. אצלנו אחרי העלבות אחת יש שיחות אל תוך הלילה מרוב זה שאנחנו לא רוצים להיכנס לסחרור כזה. הוא יודע שהמצב עד כדי כך קשה?

אוי אוי אוי ../images/Emo24.gif

נשמע כל-כך קשה, אבל למה את שוללת את כל האופציות מראש? לא ישתנה, לא ילך לטיפול, לא יבין אז מה כן? תראי איך את מתייחסת אליו "הטפיל". זה כל-כך כואב לשמוע שאת מרגישה ככה. משהו חייב להשתנות והוא חייב להבין את זה. אני יכולה להבין איך זה מגיע למצב כזה, אבל אם את רוצה לשמר את הזוגיות וגם את עצמך נדרשת פעולה אקטיבית שונה מהתפרצות כשאת מרגישה שהכל עולה על גדותיו. את מכניסה אותו אוטומטית למגננה שמונעת ממנו לנסות להבין אותך. דרוש בורר/ יועץ מישהו שבנוכחותו תוכלו לנהל שיחה שיוכל לנווט אתכם הרחק מהכעס המתפרץ והישר לתוך דיון בונה. אם יש חבר טוב ומבין זה יכול לעזור. בעלי שימש ככזה לזוג חברים טובים.

למעלה