אנישים עזרה ועצות

אנישים עזרה ועצות

שלום לכולם יש לי פרופיל נמוך 45 והחלום שלי זה להגיע ליחידה קרבית! יש ליועדה רפואית ב 3 בוגוסט אם אני עובר אני הולך לשיריון ואני מאושר :) ואם לא אני חוזר הבית ומתגייס בכלל צהלי ב 17 באוגוסט :( מה לעשות כדי לעבור? מה יהיה לי בועדה? מה הסיכוי שלי? תעזרו לי תזרקו לי עצות בבקשה בבקשה בתודה מראש

עישון

New member
תשמע,

אין פה קטע של "לעבור" זה עניין של אם יעלו לך או לא... זה ועדה ראשונה שלך?? כי בדרך כלל הדברים האלה הם ממש חפיפניקיים... אתה יושב שם מול איזה קצין רפואה עם התיק שלך... ומסביר לו את הבעיה... תשכנע אותו... סך הכל הוא בן אדם... הכי חשוב שתביא אישורים שהכל בסדר איתך, שיהיה לו את מי להאשים במידה ומשהו יקרה לך... תביא בדיקות והכל... כל מה שיש... תראה מוטיבציה וכו'... בדרך כלל מעלים בלי בעיות... למרות שהיה פה איזה אחד בפורום שכתב שלקח לו איזה 10 ערעורים עד שהעלו לו... אבל גם לו העלו בסוף! אל תוותר! יהיה בסדר...

מנסיון שלי

אני בדקתי איזה סעיפים היו לי ופשוט לכל סעיף הלכתי למומחה לאותו תחום(לדוגמא-סעיף ברכיים-אורטופד) שיכתוב מכתב הסוקר את מצבי באותו לגבי אותו סעיף. שהגעתי לוועדה ישבתי מול קצינה (אחרי ששלחתי את המכתבים)והיא שאלה אותי כמה שאלות על איך שאני מרגיש והאם אני בריא.אחרי זה היא אומרת לך איזה פרופיל יש לך. לגבי סיכוי,אני העלתי מ45 ל97 בלי הרבה בעיות אבל אני לא יודע מה הבעיה שבגלל הורידו לך פרופיל.

תודה אנשים

זה בידיוק מה שאני עושה מביא אישורים המלצות מהמאמנים שלי ומראה רעל ומוטיבציה מקווה לטוב!

idozit

New member
אין לי עצה חשובה...

אבל גם אני מתגייס ב 17 לאוגוסט לכלל צהלי וגם לי יש פרופיל 45!! איזה צירוף מקרים לא משעשע... חח

למעלה