אני אבא עוד 3 חודשים וקצת

batzush

New member
אני אבא עוד 3 חודשים וקצת

אני מתרגש , מפחד פחד מוות , דואג , לא ישן , מזיל דמעות מדי פעם , מדמיין דמיונות , מחייך פתאום בלי סיבה , זה נורמלי? גם אתם הרגשתם ככה? ארבליקו חאבריקו

ferdinand

New member
מכיר ת'בדיחות

על ספרי בישול במרוקאית? אז קודם כל - תסררגעעע!!! הנה, שב פה, קח כוס מים, תנשום עמוק!
נתחיל מזה, שאין שום טעם לפחד/לדאוג/לא לישון... בשביל משהו ולא חשוב מה זה, שיקרה בעוד שלושה חודשים! אמנם שלושה חודשים טסים מהר, אבל בכל זאת, זו חתיכת זמן חיים! ובזמן הזה גם אישתך בטח זקוקה לך, במקום לדאוג ולאכול ת'עצמך, טוס מייד למכולת ותביא פח חמוצים!
(באמת רעיון, לפתוח שירשור חשקי נשותנו בזמן ההריון!) ונמשיך מזה ש-זה אכן מפחיד, מדאיג (מדיר שינה - ראה למטה) וגם מחייך ומצחיק וכיף לא נורמאלי!
וחוצמיזה, מקווה שיש לך אמא/חמות/דודה שיגישו עזרה בשבועות/חודשים ראשונים. לא אקשקש פה על אינסטינקטים קדמוניים שטמונים אצל כל אחד מאיתנו בגנים - אבל, מסתדרים איכשהו! ותמיד, אבל תמיד! אתה מוזמן לפה, לשתף, לשאול, לקטר, להתייעץ, סתם לספר.... וכן - זה נורמלי לחלוטין. החיים ש'ך הולכים להתהפך מהקצה אל הקצה. אתה עומד על סף ההרפתקאה הכי נפלאה של החיים שלך! תהנה ותינצור כל רגע עכשיו - וללא ספק, החלק הטוב עוד לפניך! ברוכהבא!

akavishon

New member
דבר ראשון מזל טוב...

דבר שני, תישן כל אתה יכול.. את "לא ישן" תשמור לאחרי הלידה... :) כל הסימפטומים מוכרים ורובם יעברו אחרי הלידה, חלקם רק יתעצמו.. אתה לקראת חוויה מדהימה שהולכת לשנות את החיים שלך מקצה לקצה. ברוך הבא ובהצלחה בהמשך

batzush

New member
../images/Emo8.gifהחשקים הלא מוסברים של אשתי לאוכל

ארטיק שוקובו שקשוקה פיתה עם חומוס וצ'יפס רק מהחומוס של חמודי סנדביץ' עם סלט טונה ואבוקדו ביגלה רומני עם מלח ממאפיה קטנה בחיפה ליד שוק הימאים

akavishon

New member
הבייגלה

מרחוב המגינים ? קצת אחרי בן גוריון ? צודקת... תביא גם לי כמה...

aviah

New member
הכל נורמלי ומוכר, חוץ מהדמעות

אחי, ילד זה לא מונדיאל.

smailie

New member
שלום, אבות יקרים!

אשתי ואני כבר בשלב שאחרי חדר לידה. אתם מוזמנים להיכנס לבלוג שכתבתי בנושא. מזל טוב ולידות קלות לכולכם!

למעלה