אני אבחר בך ואת בי תבחרי וביחד נהיה לרוב

אני אבחר בך ואת בי תבחרי וביחד נהיה לרוב../images/Emo140.gif

מוקדם בבוקר הצמדנו את ההודעה לבוחר לת. הזהוי , והלכנו לממש את זכותנו . להפתענו כבר השתרך שם תור די ארוך . נדמה כי ישראל הולכת בעקבות פטרוניתה USA , וגם המתלבטים , הצפים והאדישים החליטו לעשות מעשה. אולי יתקיים כאן מהפך
מגשית עם למעלה מ 30 רשימות שעל רובן לא שמעתי אפילו קבלה את פני . איזה בזבוז משווע של כספי ציבור ! במקום להתמקד ב 4- 5 רשימות גדולות שיתאימו לכל רבדי העם היהודי בציון , נותנים לכל עובר ושב להקים מפלגה בכספי משלם המיסים. ואני חשבתי לאחר ששלשלתי עבור צפורה את הפתק, שאולי צריך להפסיק לבדוק מפלגה לפי מצע מדיני כלכלי זה או אחר, כי הרי ממילא כולן מתיישרות לפי צו השעה או הקואליציה שהן מקימות. צריך פשוט להתייחס למדינה כמו אל עסק או מפעל ולנהל אותו בצורה רווחית , מתוכננת, עם אנשי מקצוע נטו שיש להם קבלות על עשייה והצלחה, ולא על ידי עסקנים שחייבים להם משרות בשל חברותם במרכז. את השעות עד לצפייה בתוצאות , נעביר באפיית לחמניות ממולאות גבינות תרד ומנגולד , מתכון שנוסה בסוף השבוע ונרשם כמוצלח! ואין כמו מזג אויר סגרירי וגשום כדי למלא את הבית בניחוחות שמרים ומאפים וזה הולך ככה- לבצק- שקית שמרית או 2 כפות שמרים נמסים 4 כוסות קמח 11/2 מים חמים כף סוכר מעט מלח 5 כפות שמן זית ללוש בצק רך וגמיש במעבד מזון להניח להתפחה. בגמר ההתפחה ללוש היטב ליצור 30 כדורים קטנים לשטח כל כדור על כף היד למלא במלית לסגור לכדור להניח את הלחמניה עם הפתח כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה,למרוח בביצה טרופה ,לפזר שומשום ,ולאפות בחום בינוני עד שהלחמנייה מזהיבה. מילוי ----- לטגן 2 בצלים קצוצים להוסיף 500 גר' עלי מנגולד קצוצים דק בבחישה עד שמתרככים, ואפשר לצרף תרד סנפרוסט להוריד מהגז.... לערבב עם גבינות מגוררות צהובה פטה בולגרית הקיצר כל גבינה שיש בבית תתאים צרפו לתערובת בבחישה - 1 ביצה מלח , פלפל שחור כפית שום . ניתן לחילופין במקום המנגולד והתרד לעשות מילוי של פטריות, טונה, בשר מאודה, זיתים תירס וכו'...... שבתון טעים ומהנה , בתקווה לתוצאות טובות
 

noa555555

New member
באמת מתחשק לי שמישהו יכין לי כאלה ועכשיו../images/Emo13.gif

הקרירות בעצמות קצת הקפיאה לי את התנועות. אפשר לקבל איזו אמא בהשאלה?
 

noa555555

New member
יום ארוך עוד מחכה לעבור על כוחותי../images/Emo13.gif

בגשם הזה? להוציא ת'אף? גזמת. שומרת את ההזמנה. -חיבוק-
 
חשבתי שרק אני במטבח היום והנה מה שאני הכנתי..

עוגיות גלילות ריבה וחמוציות 100 גרם מרגרינה 1/4 כוס סוכר 1 ביצה 2 כוסות קמח תופח למילוי צימוקים/חמוציות/פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות ריבה- מכל סוג זה בסדר אופן הכנה ללוש את כל החומרים לבצק אחד וחלק. לחלק את הבצק ל- 3 ולרדד כל חתיכה על משטח עבודה מקומח בעובי 2 מ"מ. מורחים על כל עלה ריבה ומעל מפזרים פירות יבשים ואגוזים קצוצים מגלגלים לרולדה וחותכים עם סכין לפרוסות קטנות. מניחים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה אופים בחום בינוני בערך 15 - 10 דקות
 
וגם את זה...

פשטידת תרד ואל תשאלו את המתכון כי עשיתי קומבינות,חחחח בזה אני אלופה לערבב דברים
מקווה שזה יהיה אכיל, בערב נבדוק
 
גמאני אפיתי היום משהו מיוחד ../images/Emo9.gif

מאפיניס טונה 3 קופסאות טונה בשמן 1/2 2 כוסות קמח תופח 3 ביצים 1 כף חרדל 1/3 כוס שמן 1 קרטון שמנת מתוקה זיתים קצוצים 2 כפות שומשום מלח ופלפל שחור לפי הטעם לערבב את כל החומרים לבצק אחיד משמנים תבנית שקעים ממלאים 3/4 בתערובת אופים כ 20 דקות ב200 מעלות עד שהמאפינס מזהיבים למעלה לפזר שומשום יצא יאמי.
 
עידית את לא מפסיקה להפתיע../images/Emo106.gifכל הכבוד

זה נשמע טוב אולי אנסה מחר
 
תשמעי...מצאתי בלוג חבל"ז של אוכל

המאפניס בדיוק שתי דקות עבודה - באחריות
להכין שוקולטה לחגיגגות מרגישה שהציפור תנצח ובגדולללל.
תודה על המחמאות
בזכותכן אחרי שנתיים בצמוד...הגיע הזמן שאדבק..
 
למעלה