דודי יקר
היי, אני רוצה להבהיר לך משהו. קודם כל- גם אני אדם חייכן ונחמד! (סתאאאם). קודם כל- לא באתי להעליב אף אחד. באתי, כפי שהוסכם פה על חופש הביטוי, להביע את דעתי בהקשר למה שכתבתה. אתה כותב דברים בפורום ציבורי וכפי שאתה וודאי מבין זכות הציבור להעביר עליהם את דעתם. זכותך לא לקבל את דבריי; העברתי ביקורת עניינית שאשר אם לא הייתה הביקורת שלי עניינית לא הייתי שומרת על האיפוק עליו שמרתי והדברים אשר היו נכתבים היו ללא צנזורה וקשים בהרבה. שֿאני שמחה בשבילך שאתה מרגיש "אהוב, אהוד ומוערץ" פה בפורום (לטענתך). אם בליבך אהבה אמיתית לדויד שמור על הזכות לחופש הביטוי לא "עד שזה נוגע לדויד" כפי שכתבתה, אלא בייחוד(!!) כשזה נוגע לדויד כדי שנוכל לדון בכנות ברגישות ובלב פתוח בנושאים הקרובים והחשובים לנו ביותר. אני חושבת שהבנתה אותי בצורה שגויה. אולי כתבתי בצורה שאינה בהירה לעין כל. אינני באה להוריד מיכולתו מכבודו או מהערצם של אנשים אל דויד. הוא אכן אמן מוכשר והאמן לי, אני יודעת זאת היטב (אם תרצה לדעת כיצד אספר לך בהיזדמנות). אבל- המילים שכתבתה אינן מראות האדרה של אהבה גדולה וחזקה אל האמן, אלא הערצה של כלב אל בעליו. הערצה עיוורת שאינה אחוזה במציאות האדם שאותו אתה מעריץ. למעשה, מה שאני מנסה לומר, הוא שאין צורך שתקיז את דמך במילים הבלות למען ייראו את ֿאהבתך לדויד. זה סתם נראה מגוכך וכששופכים מילים כמו מיים הן מתייבשות מהר. מאבדות ממשמעותן. לפעמים כוחו של איפוק רב מכוחה של התפרצות. שקט מפחיד מצעקות וכך גם ביטויים כמו "אליל , ו-מושלם" מעצם היותם בלתי נכונים מרגע שנכתבו רק מקטינים את המילים "כישרון אדיר, אמן נערץ ומוכשר". אם בידייך לפגשו -פגשו ואמור לו את דעתך בפניו. אך אין צורך לרדת לשפל המדרגה ולכנות אותו אל ומושלם. הוא אדם. אהוב אותו אהבת אדם. לא אהבה של איש לאלוהיו. אהבה חזקה וטובה ממנה של אדם לרעהו. שים לב: אינני מנסה לשנות את גודל או עצמת אהבתך והערכתך לדויד. אלא רק להראות לך דרכים נוספות בהן ניתן להוכיר אדם אהוב ומכובד. בכיתוב הקודם שלי- לא באתי להקטין את יכולותיו של דויד, אם כי להגן עליו. אינני חושבת שאיש מה"כוכבים" הגדולים בעולם היה רוצה שיצפו ממנו להיות מושלם. אויביו -אולי, אוהביו- שיקבלו אותו ויאהבו אותו, וירשו לו גם- כשיורד מהבמה להיות אדם. אין לי בספק שאתה אדם רגיש וכפי שאני עוקבת בפורום מעריץ נאמן ונלהב. סתם. חששתי שזה ייפגע בך יום אחד. מניסיון. נערה עם עגיל פנינה.