אני אגיב

alti26

New member
אני אגיב

היום היתה הופעה פצצה מהחיים אפרט מחר דודי

YulaShpil

New member
נו? אנחנו מחכים...

שמחה שנהנית, אבל אל תשאיר אותנו במתח

alti26

New member
להלן פירוט בנוגע להופעה בחונטוס

אתמול נערכה הופעה של דיוויד ברוזה האליל ביחד עם להקת מיומנה.ברצוני להקדים ולומר כי אני מלווה את דיוויד כמעריץ מזה 16 שנה לערך .ומעולם לא צידדתי בהופעות שלו יחד עם אומנים שונים .אהבתי רק את ההופעות האישיות שלו מול הקהל .אתמול בערב נכחתי באולם כאשר אני יושב במקום מאוד טוב מרכז הבמה.לציין כי האווירה היתה אוהדת ומאוד מפרגנת ,אני כמובן הצטרפתי לכל השירים של דיוויד אפילו בפורטוגזית (שני התירגומים היו נפלאים ) חבר הלהקה רוברטו מנדס היה ענק .במהלך ההופעה נכנסתי לאקסטזה ולפירוק עצמות בעוד אני רואה את חברי הלהקה עוטפים את היקר לי אומן האל שלנו בצורה מושלמת מכובדת ויפה .לציין כי הדואט שביצה דיוויד עם חברת הלהקה היה מוצלח מאוד אפילו מעביר צמרמורת והכנרית המקסימה של מיומנה שאני לא זוכק רצ שמה , היא נכס בפני עצמו אומנית של ממש .באופן כללי אציין כי היכולות הפיזיות של חברי הלהקה העשירו את הערב והדגישו את דיוויד ברוזה הענק שהפליא בריקוד ובקצב משגע .לסיכום דיוויד כמו תמיד היה גדול מהחיים לא ישווה לו אף אומן בארץ בהתחברות עם מיומנה ק מאדירה את דיוויד ומיחדת אותו במילה אחת דיוויד אוצר וכך ישאר לעד בליבי ומקווה גם בליבותיכם . בית מיומנה -האירוח באולם מיומנה החל בהזמנה מאוד מקצועית מאוד אישית ומאוד מכובדת של בחורה מקסימה בשם (אולי !!!!).חברי הלהקה במיוחד רוברטו, סרגו בראמס ובועז ברמן גרמו לי אישית להכנס ולחזור לויברציה מדהימה וחיבור אמיתי בין מוסיקה לריקוד ממש מופלא .תודה לדיוויד אישית על היחס האישי והמאוד אוהד שמקרין הוא לי מודה לחברי מיומנה על חיבור נפלא מקסים מרשים ומאוד מאוד מאוד מעורר "תיאבון "לתרבות מוסיקלית מרשימה להתראות בעוד הרבה הופעות יחד עם עם דיוויד ברוזה האדם האומן האיש והאגדה המהלכת של המוסיקה .באופן אישי תרשו לי להגיד שההופעה שלכם גורמת לי בכל פעם למלא מצברים ולהעריך את המילה אומנות מוסיקלית ,אשר משרה בי אושר ועוצמה שלא יתוארו תודה ממליץ לכל הקורא דף זה להיות נוכח בהופעה .ולהבין מה אני מרגיש אפילו לאחר יממה מהמופע להתראות בהופעות הבאות אלטמן דוד

YulaShpil

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif תמיד רק מלים טובות

וכדי לרענן את זכרונך: לכנרת המקסימה והמוכשרת בצוות מיומנה קוראים יעל. אני שמחה שנהנית בהופעה, ובמיוחד שמחה שנפתחת "לרעיון חדש", ואפילו אהבת הופעה משותפת של דויד עם אמנים אחרים

לדודי נקודה למחשבה.

יש לי שאלה. לא נראה לך שטיפה נסחפתה?!?!?!? אכן דויד הוא אמן מוערך ומוכשר. אבל מכאן לאליל מושלם?? תאמין לי אני אוהבת אותו לא פחות ממך ומכירה אותו הרבה יותר אבל זה נראה לי מגוכח שבנאדם בגילך ידבר ככה על בנאדם אחר לא משנה כמה הוא מעריץ אותו. הוא בן אדם נהדר ומוכשר בעל יתרונות רבים וגם חסרונות כמו כל בנאדם. דויד הוא אינו אל אלא בנאדם, מותר לו לעשות טעויות ולהתנהג בצורה שגויה והוא אינו מושלם. אני חס וחלילה לא מנסה להפחית מערכו של דויד. הוא אכן בנאדם מקסים ואמן מוכשר ומוערך אבל צריך להסתכל על הכל בפרופורציות ולקבל אותו עם הצדדים הטובים והרעים, עם היכולות הנהדרות ועם החסרונות שכמו אצל כל אדם (ולא אל!!) קיימים. אין ספק שלדויד כישרון יוצא מן הכלל במוסיקה. האם זה הופך אדם למושלם? אני לא חושבת! אל?!?! בטח שלא!! נראה לך הגיוני לסגוד ככה לבנאדם? אני בטוחה שגם מר ברוזה בכבודו ובעצמו לא היה שמח שיצפו ממנו להיות אל, אני בטוחה שהוא יעדיף שיאהבו אותו מאוד אך בצורה אנושית, שיהיו מסוגלים להכיל את החסרונות שלו. שירשו לו לעשות טעויות וימחלו לו עליהן ולא יצפו ממנו להיות מושלם כשהוא אינו כזה. אתה רואה רק את הצדדים הטובים ומסתנוור מהם. אני בטוחה שאם דויד היה קורא את מה שכתבתה עליו הוא היה מעדיף שתרעיף עליו פחות אהבה, אבל שתהיה אמיתית וחזקה. אהבה בוגרת שמסוגלת להבין שבנאדם ככל שהוא נשאר אדם. שבוכה לעתים בשעות קטנות, שהולך לשירותים ונקבר בין בני אדם אחרים. ולא אהבה מסונוורת וילדותית כמו שתינוק מעריץ את הוריו. אהבה כזאת מועדת לכישלון כמו שילד מגלה בפעם הראשונה שהוריו גם טועים ומתאכזב לגלות שאינם מושלמים. גם אני ראיתי את המופע (מזמן), הוא נהדר אך על הבמה אני רואה אדם מוכשר ואהוב. עם דגש על המילה אדם. לא מושלם ולא אל. איש. נערה עם עגיל פנינה

handlessman

New member
גם אני שמתי לב...

לא רציתי להעיר פשוט... אבל הנה יש משיהי שאוזרת אומץ

alti26

New member
לכל חברי בפורום אנא כנסו

אני שומר על איפוק אני אדם נחמד חייכן ואפילו שומר על זכות הביטוי בפורום.אך עד שזה נוגע לדיוויד ....עגיל יקרה אהדה של אמן היא דבר סובייקטיבי את צודקת וכל אחד יכול להרגיש את שעל ליבו .אני מלווה את דיוויד כבר שנים רבות ויודע להעריך אמן זה כמו שצריך להעריך אשמח באם יהיו לך תגובות יותר בהירות נשמח לארח אותך תחת קורתנו להזכירך הפורום בא לאהוד את דיוויד ולספר תחושות כלפיו נעים להכיר דיוויד בשבילי אליל מה לעשות .אני מוכר מאוד בפורום ואהוד והביקורות שלי הן מאוד יפות אשמח באם תשתתפי בצורה בהירה עיניינית ואוהדת לאדם שמאוד אהוד בפורום ומאוד מוערך ומוערץ ערב טוב דודי

דודי יקר

היי, אני רוצה להבהיר לך משהו. קודם כל- גם אני אדם חייכן ונחמד! (סתאאאם). קודם כל- לא באתי להעליב אף אחד. באתי, כפי שהוסכם פה על חופש הביטוי, להביע את דעתי בהקשר למה שכתבתה. אתה כותב דברים בפורום ציבורי וכפי שאתה וודאי מבין זכות הציבור להעביר עליהם את דעתם. זכותך לא לקבל את דבריי; העברתי ביקורת עניינית שאשר אם לא הייתה הביקורת שלי עניינית לא הייתי שומרת על האיפוק עליו שמרתי והדברים אשר היו נכתבים היו ללא צנזורה וקשים בהרבה. שֿאני שמחה בשבילך שאתה מרגיש "אהוב, אהוד ומוערץ" פה בפורום (לטענתך). אם בליבך אהבה אמיתית לדויד שמור על הזכות לחופש הביטוי לא "עד שזה נוגע לדויד" כפי שכתבתה, אלא בייחוד(!!) כשזה נוגע לדויד כדי שנוכל לדון בכנות ברגישות ובלב פתוח בנושאים הקרובים והחשובים לנו ביותר. אני חושבת שהבנתה אותי בצורה שגויה. אולי כתבתי בצורה שאינה בהירה לעין כל. אינני באה להוריד מיכולתו מכבודו או מהערצם של אנשים אל דויד. הוא אכן אמן מוכשר והאמן לי, אני יודעת זאת היטב (אם תרצה לדעת כיצד אספר לך בהיזדמנות). אבל- המילים שכתבתה אינן מראות האדרה של אהבה גדולה וחזקה אל האמן, אלא הערצה של כלב אל בעליו. הערצה עיוורת שאינה אחוזה במציאות האדם שאותו אתה מעריץ. למעשה, מה שאני מנסה לומר, הוא שאין צורך שתקיז את דמך במילים הבלות למען ייראו את ֿאהבתך לדויד. זה סתם נראה מגוכך וכששופכים מילים כמו מיים הן מתייבשות מהר. מאבדות ממשמעותן. לפעמים כוחו של איפוק רב מכוחה של התפרצות. שקט מפחיד מצעקות וכך גם ביטויים כמו "אליל , ו-מושלם" מעצם היותם בלתי נכונים מרגע שנכתבו רק מקטינים את המילים "כישרון אדיר, אמן נערץ ומוכשר". אם בידייך לפגשו -פגשו ואמור לו את דעתך בפניו. אך אין צורך לרדת לשפל המדרגה ולכנות אותו אל ומושלם. הוא אדם. אהוב אותו אהבת אדם. לא אהבה של איש לאלוהיו. אהבה חזקה וטובה ממנה של אדם לרעהו. שים לב: אינני מנסה לשנות את גודל או עצמת אהבתך והערכתך לדויד. אלא רק להראות לך דרכים נוספות בהן ניתן להוכיר אדם אהוב ומכובד. בכיתוב הקודם שלי- לא באתי להקטין את יכולותיו של דויד, אם כי להגן עליו. אינני חושבת שאיש מה"כוכבים" הגדולים בעולם היה רוצה שיצפו ממנו להיות מושלם. אויביו -אולי, אוהביו- שיקבלו אותו ויאהבו אותו, וירשו לו גם- כשיורד מהבמה להיות אדם. אין לי בספק שאתה אדם רגיש וכפי שאני עוקבת בפורום מעריץ נאמן ונלהב. סתם. חששתי שזה ייפגע בך יום אחד. מניסיון. נערה עם עגיל פנינה.

למעלה