אני אגיד את הפרטים, אתם את השם.

ƒire

New member
אני אגיד את הפרטים, אתם את השם.

אני צריך נגן שהדבר הכי חשוב בו היא איכות הצליל - חצי ג'יגה מספיק לי. לא משנה איך הוא נראה, רדיו והקלטה ווידאו או כל אפשרות חוץ ממוזיקה לא נדרשת (אבל אם היא כבר שם, לא נורא). ואם צריך לקנות אחר כך גם אוזניות טובות יותר אז זה בסדר גמור. התקציב הכולל - עד 800 ש"ח.

ƒire

New member
אני לא יכול לקנות באינטרנט.

יש חנות (עדיפות לאזור הצפון) שבה אני יכול לקנות מוצרים של iAUDIO? נקודה נוספת - איך איכות האוזניות בU2 512MB?

JustThomas

New member
הו, לחבק אותך.

סוף סוף מישהו עם תקציב טוב, ורצון ברור. אם מעניין אותך איכות הסאונד נטו, הייתי אומר לך ללכת על: (קצת חורג מהתקציב) Creative Muvo או על ה אייפוד שאפל. אם המסך לא חסר לך, למכשיר הזה יש סאונד מצוין. הרבה יותר טוב מהאייפוד עצמו. והעניין גם מוזיל אותו. את שני המכשירים ניתן למצוא לדוגמה בבאג מחשבים (אם אתה לא מסוגל להזמין מהאינטרנט). אני בטוח שיש עוד חנויות שניתן. ישנו גם את הiAudio G3 שמתאים בדיוק לתקציב שלך, נגן נחמד מאוד, אבל לא ראיתי חנות שאינה וירטואלית שמוכרת אותו.

ƒire

New member
מתי אקבל איכות צליל טובה יותר:

iRiver IFP-795 עם האוזניות המקוריות vs. SanDisk Digital Audio Player 512MB עם אוזניות SENNHEISER MX400\MX500 רק מבחינת איכות צליל ותו לא תודה :)

JustThomas

New member
מהאייריבר.

אוזניות הסטוק שלו אם אני לא טועה הן הסנהייזר MX400 גם ככה. אבל אני לא בטוח, אם אני טועה, תקנו אותי.

dani666

New member
stormblue mp650

חצי ג'יגה ב 799 ש'ח ב olsale. היבואן יושב בבנימינה - מצא באולסייל את הטלפון שלו והוא ימכור לך גם ישירות באותו מחיר לי יש את הדגם הקודם (600) וזה עולה עליו בהרבה דברים. לגבי איכות הצליל שזה מה שהכי מעניין אותך - לדעתי היא מעולה.

TheRealDeal

New member
כשאין לך מול מה להשוות

רוב הדברים ישמעו לך מעולה (אני לא אומר שהSTORMBLUE נשמע לא טוב כי לא שמעתי אותו)

ƒire

New member
יש לי עוד שאלה קטנה...

אולי תהיה לי אפשרות להביא את הCowon iAUDIO U2 1GB מחו"ל אבל אני דואג לגבי אחריות - האם תהיה לי אחריות בישראל? האם יש בכלל מקום שמתקן את הנגנים של iAUDIO?

weird dust

New member
מומלץ לדבר עם היבואן

ולדעתי לא תהיה, זה לא יבואן מספיק גדול כמו ארקדיה או ידע שיכולים להרשות לעצמם אחריות בין לאומית (ההתעסקות עם זה ולשלם זמן לטכנאי) וגם להחזיק מעבדה.

La Gamba

New member
אל תסמוך על נתוני יצרן

הנתונים שמפורסמים (בהקשר לאיכות הקול) הם נכונים אך ורק בתנאי מעבדה, ובמציאות הביצועים הרבה פחות מרשימים. ממליץ לך ללכת על המובו של קריאיטיב, כי זו חברה אמינה באיכות הצליל שלה.

למעלה