אני אגיד את זה בתכלית הקיצור

אני אגיד את זה בתכלית הקיצור

חתמתי היום על פרישה מוקדמת מרצון מעבודה נהדרת שעשיתי 31 שנה. וואו. דברו איתי על התחלות חדשות... ...

noa128

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

מכל ה-
- ומעכשיו - רק טוב שיהיה, כי לפי מה ששמעתי אני על תכניותיך למילוי הזמן - זה מה שיהיה - רק טוב.
נועה.

מתארח

New member
../images/Emo50.gif קח את הזמן

הינפש לאחר התקופה. זרום עם התחושה והתחלות חדשות לעולם לא חולפות סיפורן של התחלות מורכב מנפשות

פילאטוס

New member
מזל טוב!!

קולולולולולולולולולולולוווווווווו!!!!!! קדימה אוריגמי גריפון, ספק חיה מיתולוגית ספק חיה מנייר, ספר מה שלומך, ב ד י ו ק. (זה תקציר הודעה ארוכה שכתבתי לך והלפטופ החריב)

נגוהות

New member
../images/Emo42.gifאוריגמי - המון מזל טוב../images/Emo42.gif

ימים יפים מצפים לך, תמלא אותם בהנאות צרופות, דרך יפה ומוארת

תודה תודה תודה ../images/Emo13.gif

איך היה, איך אני... קודם היה צלצול בדלת: אשה הביאה סידור פרחים גדול ששלחו גרושתי וביתי. מיד כשסגרתי את הדלת לא הצלחתי לעצור את רגשותי. הדבר ריגש אותי מאוד. המעמד עצמו היה פקידותי לגמרי, תחתום לי פה ופה ופה, רגע, זה לא ההעתק שלך, תראה לי עוד פעם, את נספח ב' תקבל בעוד שבועיים, הנה זה ההעתק (כך במקור) שלך, זהו, נראה לי שסיימנו. הוא היה מכובד ואדיב ומסודר, המעמד, והשתדלתי לא להתחבר לרגשות שלי אלא לשים לב היטב על מה אני חותם ולקבל הבטחה שדרשתי בכתב. אחר כך, כשעמדתי לרדת בגרם המדרגות הראשי של הבנין, ראיתי מלמעלה שכרגע נכנסת לבנין חבורה של בכירים שאת חלקם אני מכיר מקרוב ומיד אפגוש אותם באמצע המדרגות. פניתי מיד ימינה וירדתי במדרגות הצדדיות. עכשו הכל מבולבל לי. אונה אחת לוחשת לי כל הזמן "די, זהו, עכשו לא יהיה לך את זה, ואת זה, וזה, וזה וזה...", והשניה אומרת בקול רם: "מזל טוב. לא להרבה אנשים יש את האומץ להיוולד מחדש בגיל מבוגר שכזה. די, מספיק." הרגע המרגש באמת יהיה כשאחזור מנסיעתי האחרונה לקראת ה-15 בדצמבר ויבואו לקבל אותי בשדה התעופה המשפחה, המנהלים והחברים. ואחריו? ואחריו החיים האמיתיים...

noa128

New member
רק מהתיאור שלך את הרגע המרגש ההוא

זז לי איזה קפיץ בפנים.. אבל - עד אז יש לך ברוך השם מספיק זמן כדי לבנות לך את פלטרפורמת הפנאי עם כל מה שתכננת לך לפנאי הזה. אז ב'מת שיהיה במזל. נ.

רציתי להגיד כבר אתמול

אבל פרח מזכרוני משום מה - סטינקר בל זה הניק הכי מצחיק ששמעתי לאחרונה. מעלה חיוך על שפתי כל פעם מחדש. שאפו.

לא יכולה לקחת קרדיט על ההמצאה ../images/Emo13.gif

אבל לכבוד הוא לי שהצחקתי אותך
את זוכרת שלפני כמה שנים היתה הסידרה "אחיות"? אז אחת האחיות (טדי) כינתה כך את אחותה הקטנה. ובהזדמנות זו, קצת על עצמי: נשואה לאיש נהדר ונפלא, אמא לשתי בנות בגיל הגן. מבחינת התחלות, ההתחלה הכי משמעותית שלי היא הכתיבה פה בתפוז (עד עכשיו כתבתי רק באורט), והניק שלי (באורט היה לי ניק יותר נאיבי וסולידי...).

אה-הה

וואלה, נכון. עדיין אחלה ניק. פייי, אהבתי את הסדרה ההיא בזמנו וטדי היתה המופלאה מכולן בטח היום זה כבר יראה מיושן, לא? המממ... מזמן לא התמכרתי לסדרה טובה... וולקאם שוב בכל אופן. בילי.

גם אני הכי אהבתי את טדי../images/Emo45.gif

והבהרה קצרה: כשכתבתי באורט, זה לא היה ב"להתחיל מחדש". באורט אני שיבולת, מפורום פונדק הרוחות.

noa128

New member
אותה טדי (אכן מופלאה ביותר)

בגירסה מבוגרת ב- 10 שנים לפחות, מככבת היום בסדרה אחרת, חדשה - ושמה - להתחיל מחדש
איך יפה?

ביר-צי-נות???

הרגת אותי עכשיו
חת'כת מעגל סגרתי פה בלי לדעת בכלל... ומענין לענין באותו ענין: אני מנסה כבר שבוע שלם להזכר איך קראו באמת (כלומר, בסדרה...) לסטינקר בל. אני זוכרת את שמות שלוש האחיות האחרות, ורק את שלה לא... אניוואן?

אלכס, פרנקי, ג'ורג'י, וטדי

ואתן הורגות אותי עכשיו כי אני בעצם לא יכולה להיות כאן עד עוד חצי שעה. ו...ללא ספק טדי.

איך אמרת?

לא חכמה, לא חזקה, ולא בוגרת, אבל זה שהיום אני לא מכורה לא אומר שלא הייתי פעם

למעלה