אני אגיד לך מה זה חוסר מקצועיות!

אנה210

New member
אני אגיד לך מה זה חוסר מקצועיות!

גם אני הייתי בחוויה האירובית באילת. גם אני הייתי בשיעור המדובר , וראו זה פלא - לא היה ולא נברא דבר או חצי דבר מכל הקשקושים הרעים שנכתבו כאן. השיעור אכן היה שונה ואינו מיועד לאנשים חסרי בטחון שאינם מסוגלים לעצום עיניים לשעה ולתת לאחרים להוביל אותם..אך בד בבד הוא היה מקצועי , אנרגטי , מוקפד ומושקע!! אולם ברצוני להתייחס לשני דברים עיקריים: 1. ההשמצות חסרות השחר , והשקרים שצויינו כאן לגבי התנהלות השיעור , אין ספק שהכל נובע מקנאה וחוסר יכולת לפרגן (אגב, זה בהחלט עולה בקנה אחד עם חוסר היכול לעצום עיניים לשעה..). והאמת שאפשר להבין , כיוון שכריזמה זה דבר שנולדים איתו.. גם עשרות תארים או קורסים לא יכולים ללמד את זה.. וליבי ליבי על אלה שבחרו במקצוע הלא נכון.. 2. הנושא השני הוא אתה רן. כן , כן אתה , ותרשה לי לאמר לך מה לא מקצועי בעיניי: לא מקצועי זה לרכוש פופולאריות זולה על גב הקולגות שלך!(לעזאזל!) לא מקצועי זה למצוא מכנה משותף של השמצות עם קומץ אנשים שקרנים! לא מקצועי זה לחוות את דעתך המשמיצה על סיטואציה שלא נוכחת בה ולא בדקת את פרטיה עד תום! לא מקצועי זה להשמיץ , לזלזל, ולתת יד למסע של הכפשות! (והאמת , שזה גם די מסוכן..)! ידידי , העובדה ששלפת מכל הנאמר דווקא את האיחור והתייחסת אליו כגרוע מכל , מעמידה בעיניי דווקא את מקצועיותך בספק. זה לא מקצועי. איחור ידידי , הוא תקלה טכנית בלבד..

לא כל הבעת דיעה - היא השמצה

לא כל הבעת דיעה - שקר הוא יסודו. לא כל הבעת דיעה - אמורה להיות מקצועית במובן הטהור של המילה. לא כל הבעת דיעה - נועדה למסע השמצות. מותר לחשוב אחרת, מותר להעביר ביקורת, גם אם אינה בונה, גם אם היא אינה עולה בקנה אחד, עם דבריו של אחר. דווקא בתגובתך מצאתי יותר מרמז אחד של השמצה מכוונת, מרושעת אממ ...משהו, וקביעות חד משמעיות, לגבי מאמנים , מתאמנים ,שאני אפילו לא מכירה אישית. דקה למחשבה.

אנה210

New member
דעות ושקרים

זה בדיוק העניין , אין כאן שום הבעת דיעה אלא ציון עובדות מול שקרים. קראי שוב ותביני שדעתי צצה אחרי ציון העובדות השקריות. ונכון , לא כל הבעת דיעה היא השמצה , אך במקרה זה כן. ונכון , לא כל דיעה אמורה להיות מקצועית - אלא אם כן הנושא הוא מקצועי - כמו במקרה זה. ונכון - לא כל הבעת דעה היא מסע של השמצות - לצערי , , במקרה זה כן , קראי שוב.. תגידי , קראת בכלל מה נכתב לפני שאני כתבתי..? בואי ניישר קו - אני הגבתי לנושאים. לצערי , לא אני קבעתי את נושאי השיחה...

אנה210

New member
ממש לא סתם כך

אני במצב רגוע מותק. תאמיני לי... לילה טוב

Tami661

New member
../images/Emo4.gifיש משהו בתוקפנות של התגובה שלך שגורם לי

לחשוב שאת המדריכה ה'מהוללת'... או סתם מישהי מאוד קרובה (בלשון המעטה) אם ככה את במצב רגוע, מעניין איך את במצב שלוש... רדי מזה אנה210 התגובה התוקפנית שלך ממש לא לעניין - את היא זו שצריכה לקרוא את השרשור עם תיאור האירוע ולהבין שלא רן הוא זה שפתח אותו אלא חברת פורום וותיקה ומקצועית, רן היה עדין מאוד ואפילו ביקש מחבר פורום אחר להימנע מלנקוב בשמות. בנוסף, היו עדויות נוספות מאותו שיעור וגם הן מתארות באופן זהה את מה שתיארה הגולשת בהודעה הראשונה. מוזר שהזכרת את המילה קינאה... איך נטפלת פתאום לרן מגן? לא היה עץ אחר בסביבה?

אנה210

New member
בתור מנהלת הפורום

הייתי מצפה למידת מה של אובייקטיביות ... אולם לעניינינו - ,ראשית ולמען הסר ספק , אינני אותה מדריכה אף על פי שצפוי שזה יהיה כיוון המחשבה. כיוון שהסיבה לתגובתי הנחרצת היא נוכחותי בשיעור המדובר . אני בניגוד לרן לא ניזונתי משמועות . לגבי רן - מה שהכעיסה אותי היא הפופולריות הזולה שלו על גבם של קולגות. ולכן בחרתי להתייחס בעיקר אליו. Tammi661 היקרה, אני נפלאה במצב שלוש... הסירי דאגה מלבך. סוף דיון. לילה טוב.

ספינר2

New member
תמי, את מנהלת הפורום נכון?

אני חייב להגיד לך שביומיים האחרונים אני מוצא את עצמי כותב בפורום שלך שוב ושוב ולמיטב זיכרוני לפני כן לא כתבתי בפורומים ככה שלפחות אפשר להגיד שהכרתי עולם חדש. ועכשיו בעניין השיעור המדובר- עד כמה שאני מבין תפקידך הוא לנהל פורום מקצועי ולא מתלהם. קראת מה כתבו כאן? מעלים בפורום שלך האשמות שכלל לא נבדקו. בחור בשם גיא מתלהם כאן בצורה בלתי רגילה והמצחיק, סליחה העצוב הוא שהוא בכלל לא היה בשיעור. אני כפי שכתבתי, הייתי בשיעור הנ"ל וזו בדיוק הסיבה שכה חשוב לי לתת מענה להאשמות השווא שהיו כאן. אני לא אחזור על עצמי רק אגיד שלא היו דברים מעולם!!!!!!!! אני חושב שיותר מראוי שפורום שמנוהל בתפוז ואמור להיות מכובד והוגן יש לנהל דיון מקצועי ובטח לא לעלות האשמות שמבוססות על שמועות או מטעני עבר או נטייה מינית כזו או אחרת של המדריכה. רוצים לדבר על כיסוי העיניים, סבבה. רוצים לדבר על איכות המוזיקה או רמת ההתלהבות גם סבבה. אך כותבים כאן דברים שונים מאוד מהמציאות שאף אחד לא בדק, מציינים שמות וזה נראה לך בסדר ? את יודעת מה המניעים של מי שכתב כאן את הדברים? שוב אני אציין שאני הייתי בשיעור ולכן כל הדיבורים של כאלה שמאמינים למישהו כזה או אחר שכן הוא חבר וותיק בפורום או לא מתלהם זה נחמד אך לא בדיוק קשור למה שהיה בפועל.

Tami661

New member
תראה, התפקיד שלי הוא לא לנהל כאן דיון משפטי

הגולשים שדיווחו על רשמיהם מהשיעור המדובר לא העלו האשמות אלא בסה"כ תיארו את מה שראו וחוו - מאחר ולפחות אחת המדווחות מוכרת לי (וירטואלית בלבד) כמדריכה (בעלת מכון אפילו) וותיקה ורצינית, ללא שום אינטרס להכפיש או להתלהם - הנטייה הטבעית שלי היא להאמין גירסתה לעומת גירסאות תוקפניות כמו של אנה (איך מכל המדריכים שהביעו דיעה - היא בחרה להיטפל לשקול ולרגוע מכולם בתגובתו: לרן מגן...) בעצם תגובתה היא יצרה את ההיפך ממה שביקשה (אולי לא מינה צמח, אבל זה מתוך הנסיון האישי העשיר שלי על העדפות של סוגי מתאמנים לסוגי מדריכים). מנהל פורום בתפוז אמור להיות מכובד והוגן ואני לא מבינה מה הקשר בין זה לבין הבעת דיעה אישית... לידיעתך, מנהלי פורום בתפוז הם אנשים/גולשים בדיוק כמוך וזכותם להביע את דעתם האישית בין היתר. נטיותיה המיניות של המדריכה לגמרי לא מעניינות אותי ולא הזכרתי אותן בשום דרך וצורה (כי הן באמת, באמת באמת... לא מעניינות אותי!) בכל זאת, בוא נסכם זאת, אתה צודק - לא הייתי בשיעור וייתכן והכל 'פרי דמיונם' של כמה מדוושים. בכל מקרה, אני לשיעור של מדריכה כזו לא אגיע ועכשיו זה רק כדי לא 'להסתבך' שם איזו אנה... אימון ספינינג מבחינתי צריך להיות הרבה יותר מסתם לסובב רגליים ו'כריזמה' של המדריך/ה. הכי חשוב שנהנית מהשיעור ושתמשיך ליהנות מעוד שיעורים וגם... מהפורום בקשר לגיא... ככה זה בפורומים וירטואלים. אי אפשר לכפות סגנון כתיבה או דרך להביע דעה וכמו כמעט בכל תחום בחיים... המגוון הוא רחב. יום נפלא

ספינר2

New member
תמי

יקירתי, כולנו השקענו בדיון הזה כבר יותר מידי אנרגיה. לא אמרתי שמה שסופר הוא פרי דמיון של מישהו (ואגב מפרגן לה שהיא בעלת מכון אך זה לא עושה אותה יותר צודקת מכל אחדאחר כאן)- אך העובדה היא שאני הייתי שם וחוויתי חוויות אחרות ולכן, כמו הרבה מאוד דברים בחיים, אפשר להסתכל על הנושא מכמה זוויות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם הפורום הנ"ל. ממליץ לך רק בפעם הבאה, כמנהלת פורום (וברור לי שכל גולש יכול להיות מנהל פורום) להקפיד על דיון מקצועי וללא אינטרסים כמו שברור שכמה מהמגיבים מונעים מהם כאן. רק טוב.

chosenspin

New member
קצת באיחור...

גם אני העברתי אימון כזה בהולמס פלייס פ"ת. הרעיון של צפריר גולן.המוזיקה- שלי אימון נועז- אין ספק. חכם יותר להעביר אימון כזה לקבוצת מתאמנים שאיתך כבר מספיק זמן שיודעים שהם יכולים לסמוך עליו בעיניים עצומות. באימון שאני העברתי במשך 45 דק' מתוך 60 המתאמצנים היו מכוסי עיניים. העבודה הייתה עם עומס גבוהה בעיקר- שזהו מבחינתי "עומס בטוח" לעבודה כאשר העיניים מכוסות. גם אני במהלך האימון הבאתי שוקולדים למתאמנים פיזרתי קטורות לריח ולא עליתי על האופניים בכלל! במיוחד שהמתאמנים מכוסי פנים. עברתי בין המתאמנים- אחד אחד ונתתי דגשים. לגבי עניין האיחור שכנראה נבע משכרות- שרק אלוהים ישמור. ד.נ- אין עניין ב"אנרגיות" לאימון מסוג זה, ובטח ובטח שלא לקרוא לו- "טירוף" כשהעיניים מכוסות.

איזה יופי

שאנשים שולחים אנשים להגיב בפורום בשמם. רן הוא היחיד שהיה לו האומץ להגיב כאן ותגובתו הייתה דיפלומטית למדי, לאור התיאורים שנכתבו כאן. אני לא מבין מדוע צריכים לתת פרס, או להיות סובלניים שדברים כאלה קורים. איפה האחריות של האנשים, ולא רק כלפי עצמם, אלא כלפי האחרים? זאת אפנה לשים פס על אחרים? אם הדברים שנכתבו אינם נכונים, איפה ההכחשות, או התגובות של מיטל, ניסים, תמי, או דיוויד שנכח בחלק מהשיעור? הם "לא יודעים" או "לא קוראים"?

שלום אנה

אם בכל זאת תשארי, תגלי שיש פה הרבה אנשים נפלאים, בעלי ידע ורצון לתרום ממנו. כמו כולם, גם הם (גם אני) טועים לפעמים. במקרה הזה אני חושב שיש פה קצת "כל הפוסל במומו פסול", כיוון שבאותה נשימה בא את מאשימה את רן בדברים מסוימים, את עושה בדיוק את אותו הדבר. במקרה אני מכיר את רן כמה שנים טובות ולא הכרתי הרבה מדריכים מפרגנים כמוהו וממש אחד לאחד מה שכתבת, רק הפוך. אני מבין את הזעם המסוים ואת הרצון שלך "לטהר" את שמה של המדריכה שאת מעריכה וזה חיובי בעיני. שוב - אנשים טועים. החוכמה זה ללמוד מהטעויות.

ritadm

New member
הי חבר'ה, אני יודעת שכבר דשתם בנושא

אבל, סתם כי הפנו את תשומת ליבי לשרשורים האלה- עוד משהו קטן למחשבה (ולא, לא הייתי בשיעור המדובר ובחוויה): בכמה הזדמנויות של כנסים (כנס של בי.אדיוקיישן בנהריה, בסדנא של בי.אדיוקיישן לפיזיותרפיסטים ואולי עוד כנס שניסים ותמי ארגנו, שאני לא זוכרת כרגע איזה מהם) העביר המדריך המהולל (ומהולל בצדק!) אוהד אינטרטור שיעור שנקרא "with wide eyes shut"- שיעור פיטבול (כן, פיטבול
) שכולו על טהרת העיניים העצומות. בתחילת השיעור קשרו לכולנו כיסוי עינים ובמהלך כל השיעור התמודדנו עם האתגר הנפלא הזה של לחוות את הפיטבול כפיטבול, מבלי להעזר בחוש הראייה והפידבק הויזואלי... מיותר לציין שהיה מדהים! השיעור הזה היה חוויה מדהימה, ייחודית ויוצאת דופן ומזככת במובן מסויים- כי כולם, ללא יוצא מן הכלל, עמדנו באתגר.. זה היה גם אתגר לא קטן למדריך- לפרפר בין כל המתאמנים ולתקן ולהקפיד על בטיחות- אתגר שהוא עמד בו לעילא ולעילא! (זה היה סוג של אימון אירובי עבורו
)- ועל כך הערכתי הרבה אליו (מעבר ליצירתיות ולמחשבה וכו'...) עוד לפני שחוויתי את השיעור והתוודעתי למדריך הכה מקצועי, לא עלתה בראשי לרגע התהייה והתמיהה "האם שיעור כזה הוא בטיחותי?"- ותסמכו עלי שגם ליפול מפיטבול זה דבר לא נעים שעלול להסתיים בנזק בלתי הפיך. ושוב, כפי שצויין, המדריך היה כ"כ ערוך (ודרוך
) לכך וכ"כ ידע מה הוא עושה, שגם כאן בטחון שלו פשוט איפשר לנו לבטוח בו ולתת לו להוביל אותנו אל כל אותם רצפים ואתגרים... אז לגבי עניין "קונספט" השיעור- לא ברור לי מדוע אתם עושים מזה כזה עניין? אלה שנכחו בשיעור- רובם- תיארו פה כי המדריכה כל הזמן התסובבה בין המתאמנים ותיקנה וכי מי שרצה, יכל גם להסיר את כיסוי העיניים ולהנות משיעור אנרגטי- אז אני ממש לא רואה פה בעיה...ותאמינו לי שכמדריכה- אני משתייכת ל"מחמירים" ולפחדנים :)... תחשבו על זה.... ריטה מנהלת פורום אירובי

היי ריטה ../images/Emo24.gif

קראת את כל השרשור? מדובר בעדות של שתי ספינריות ותיקות שאחת מהם ראתה את אותה המדריכה שותה לשכרה לפני השיעור, מאחרת ומתנהלת בחוסר אחריות (בעמידה מצב 2, עיניים מכוסות, לאכול???) הייתי בשיעור הזה אצל צפריר גולן
, הוא הצליח להעביר שיעור מדהים ללא שום טענה על חוסר בטיחות מצד המתאמנים שרובם אף לא היו מתאמנים קבועים שלו! אני כן רואה פה בעיה, פשוט חוסר אחריות וזילזול בבטיחות של קהל המתאמנים! טל ספינרית ותיקה שבא לה להקיא מהחלטורות בספינינג....

ritadm

New member
../images/Emo24.gifהיי טל

בהחלט קראתי את כ-ל השרשורים וגם את כל השרשורים שקדמו לו... בדיוק עכשיו סיימתי שיחת טלפון עם מדריכה שסיפרה לי שהעניין- שהתחיל כאן- עושה כרגע הדים בכל עולם האירובי והספינינג, וכפי שכבר צויין, המדריכה המדוברת- שהיא באמת בעלת שם ונחשבת למאד מקצועית בתחומי עיסוקה, מאד נפגעה מכל הסיפור- ואין פלא, "חורצים פה את דינה", מבלי שיש לה בכלל אפשרות לסנגר על עצמה.... אם את לא ראית במו עיניך את אותה המדריכה שותה לשוכרה לפני השיעור, אז אני לא חושבת שזה פייר לצאת בהכרזות כאלה. כן, יש לך את מלוא הזכויות לחלוק עליה בפן המקצועי, לא להסכים עם הקונספט הזה ועד כמה הוא מתאים לשיעור ספין בכלל ו/או לכנס- למרות שגם כאן, אם מדריך בוחר לעשות משהו קצת יותר "נועז", הוא גם יודע לשאת באחריות על המתאמנים. מה גם שהרי זה ברור ששיעור כזה מיועד לקהל יעד שחווית הספינינג אינה חדשה עבורו- כך שכל אחד שם יודע איך בנויות האופניים וכיצד לדווש נכון- בדיוק בגלל זה הבאתי את הדוגמא של השיעור של אוהד עם הפיטבולים... ואגב, אותו אוהד העביר בכנס האחרון בגינוסר איזשהו שיעור שנקרא movement fllow,שהקונספט שלו היה מעגל תנועה- אני, אישית, לא נכחתי בשיעור, אבל כמה מחברותיי כן, וחלקן פרשו באמצע כי ה"קונספט" הזה לא התאים להן- על אף שהרעיון היה מדליק ושונה, אבל קצת בעייתי ברמה היישומית.מצד שני, היו גם מי שנהנו.... ככה זה, כולנו מנסים דברים...לפעמים אנחנו גם טועים...אף פעם אי אפשר לקלוע לטעמם של כולם.. ברור לי שמבחינתך בטיחות המתאמנים זה מה שהוטל פה על כף המאזניים- אבל תחשבי על זה שמה שנראה למישהו כ-X, נראה למישהו אחר כ-Y ואולי לך הוא בכלל יראה כ-W
.....כלומר, יכול להית שהדברים קצת יצאו מפרופורציה ויש בינינו כאלה שנוטים ל-"אובר דרמטיזציה"- ואני חלילה לא מתכוונת לפגוע באף אחד/אחת מן הגולשים...... אגב, אני גם חושבת שלאלו שהיו בשיעור יש את מלוא הזכות להעביר ביקורת- והיא לגיטימית בהחלט- לא בטוחה שהפורום הוא הבמה המתאימה וגם אם כן, אז אולי בדרך קצת יותר ראויה. בעיני לא מצא חן שהיו כאן לא מעט כאלה שהתלהמו ולא חסכו אש- מבלי שהם נכחו בכלל בשיעור המדובר- וזה לא פייר! כאילו, מי שם אתכם לדיינים??? שיהיה יום טוב, יקירתי...לא מחרחרת ריב, רק רציתי להביא עת דעתי....

למעלה