אני אהיה האמא הראשונה ש...

אני אהיה האמא הראשונה ש...

תחטוף ת`סטירה מהמיילדת במקום התינוק. ככה אמרתי לה למיילדת בבי``ח מאיר עת הייתי שם ביום שישי בסיור במחלקה. שאלתי אם אפשר לקבל את כל האילחושים הקיימים יחד, אפידורל פטידין וגז צחוק, הייתי נבוכה וכמובן קצת מבוהלת אבל... וכאן אתן נכנסות לתמונה סייעתו בידי להוריד מעט את מפלס החרדה ותודה לכן. בית היולדות מכיל שני חדרים ללידה טבעית ברמה של מלון 5 כוכבים, חדרי הלידה האחרים ``ללידה רגילה`` ירוקים משהו ומזכירים בית חולים אבל אני מניחה שעניני דקורציה לא יטרידו אותי כשאשכב על גבי מרגישה מפולחת. היו שם בסיור זוגות מצחיקים, אחד למשל האישה היתה ``עפיפון`` לחלוטין, הבעל ניהל את כל הרשימות ואף ירד לתנוחת כריעה כשביקש הסבר על חתך החיץ. זוג אחר שקרוב לודאי שוכן בפסטיבלי שאנטי שאנטי היה נגד חיסונים, נגד רחצה, נגד טיפות עיניים - הכל נטורל הם אמרו ולי לא נותר לחייך לרגע האמת בו האישה תצטרח מכאבים. לכולנו מכנה משותף אחד אחרי הכל, כולנו עם בטן מקדימה ורצון אחד גדול במיוחד ללדת ילד/ה בריא/ה ולהיות ההורים הכי טובים שיש. תודה לכן על העזרה וההארות/הערות. אתן מוסיפות לי המון כוח, תמשיכו להחזיק לי אצבעות עד שאהיה כבר אמא ולא רק בדרך. שיהיה לכולכן, למשפחותיכן שבוע טוב והלוואי שנזכה להפסקת האלימות באיזור. שלכן, אמא (עדיין) בדרך

למעלה