אני אהיה לצל חולף בשדותיכם

אני אהיה לצל חולף בשדותיכם

מחר, אני אהיה כה רחוקה אל תחפשו אותי מי שידע למחול - ימחל לי על אהבתי, הזמן ישקיט הכל אני הולכת לדרכי. זה שאהב אותי ישוב לשדותיכם - מן המדבר. והוא יבין - אני חייתי ביניכם כמו צמח בר. אני רוצה לפקוח את עיני לצמוח לאיטי. הרביתי לחלום החלומות טרפו אותי, רציתי לנחם - אבל מרדה בי תשוקתי. היה מיקסם ילדות, היתה גם סערה בזרועותי. אני יודעת שהדליקה אש זרה את לילותי. היו, היו ערבי געגועים היו ימים טרופים. היה כאב חבוי ורגעים מכושפים. אני אזכור מבט מגע ידיים בכתפי. אני אהיה לצל חולף בשדותיכם לסוד נסתר. היו שלום, אני חייתי ביניכם כמו צמח בר

אני מעבירה את הודעת פרישתי מהפורום

למקום הנכוןולפחות פעם אחת אני העשה סדר בפורום אין מצב להמשיך אז שלום וזה סופי והכי הכי אני שמחה לדעת שלא רק אני הרהרתי בנושא כנראה שהרגשתי נכון

פורום זה משמש

ערוץ לעריצים שלא מבינים מה זה חרות בתור קורא נילהב איבדתי עניין בפורום יותר מידי התערבות של ההנהלה ללא הצדקה

nivinivini

New member
לקחתם את זה קשה, אה? כולה פורום.

אתם בסדר אתם, שיהיו לכם אחלה של חיים. אהבה גדולה יש פה.

למרות שאני לא בעד הקללות שלך

אני מסכים עם זה שאין טעם לפורום אם יש בו צנזורה במיוחד צנזורה שלא יודעת לקרוא בין השורות. ולמרות שבזמן האחרון אי לא מאוד פעיל אלא רק קורא.. אני מצטרף ל"פורשים" ומתעופף.

אשכר

New member
קצת דרמטי מצדך

הרי יכולת פשוט לעזוב בלי לפרסם את זה, לא? מה המניע שלך לפרסם את ההודעה הנ"ל? האם את חושבת שבנסיבות אחרות תמצאי מקום עם פחות קישקושים ויותר עניין? מה בעצם את מחפשת / חיפשת בפורום כזה / הזה? איך את היית הופכת את הפורום הזה למקום יותר (רציני / ממוקד / מעניין / מפתח ) ? עד כמה שאני זוכר, יש לך לפעמים הודעות מעניינות. ואולי אני מבלבל אותך עם מישהו אחר.

Lora d

New member
סבבה - החלטה נכונה

אני מזה מבסוטית, יאלה לכו למקום אחר ותשאירו פה יותר נקי לפני פסח דרך הלוחמים היא לא דרך הנעלבים, את תעלבו לכם , נשיקות, ארוובווה, לא תחסרו לרגע, אוהבת אתכם מחוצה לפה, ביי

nivinivini

New member
פייר, אני מה זה מאוכזבת...

איך את מגדירה לוחם? (כמה טוב שאני לא מגדיר את עצמי ככה, ומשתדל בשום צורה שהיא, כמה טוב).

זורינה

New member
הנסיון לייקוש הכי עלוב בפורום!!!!!!

שייך ללורה גם אני מתעופפת לי מהפורום

למעלה