אני אובדת עצות...

פתי בו

New member
אני אובדת עצות...

אני כבר לא יודעת מה לעשות. הבטן שלי נפוחה מרוב שאכלתי. אני כול כך רוצה לרדת במשקל. מה לא עשיתי? נמאס לי כבר. זה מדכא אותי. ברגע שאני מתחילה לאכול בלי הכרה זה ממש מעציב אותי,לא בא לי להתלבש,לא בא לי לצאת. אני לא יודעת מה לעדות כבר? אני מנסה באמת שמנסה.

Gali112

New member
מכירה את התחושה

אני חושבת שבהגדרת המטרות שלך, מעבר לפעילות הגופנית והתזונה הנכונה את יכולה גם להגדיר לעצמך כמטרה לאתר נקודות מכשול ולהחליט על תוכנית פעולה להתמודד איתן- מה גורם לך לאכול בלי הכרה? איך אפשר לשנות את המצבים האילו? איך להתמודד אם זה בכל זאת קרה?

פתי בו

New member
בוקר טוב גאלי ../images/Emo140.gif

בהחלט מקבלת את העצה שלך. היום אני אשב על התוכנית שלי ואשפר ואשפץ אותה. יש כמה חידודים שאני צריכה לעשות. תודה רבה לך יקירה
יום מקסים שיהיה לך

ניאו30

New member
היו לי בעבר ממש "התקפים" כאלו

הם פחתו כמעט לגמרי.זו אמנם קלישאה,אבל כמו קלישאה טובה גם בזו יש אמת-מאחוריי האכילה שלא במידה מסתתר צורך רגשי בלתי ממולא.ככה זה היה אצלי לפחות,ולא שהוא מולא לגמרי,אבל זה מתקדם לכיוון.דעתי כיום-הטיפול במקרים כאלו לא צריך להיות בכלל בפאן התזונתי אלא בפאן הרגשי-נפשי נטו(לא לנסות לרדת במשקל אלא לנסות להעלות את הערך העצמי),אבל זו רק דעתי,ויש לי נטייה לקיצוניות אז את לא חייבת לקבל זאת כמובן.

פתי בו

New member
בוקר טוב ניאו ../images/Emo140.gif

אתה בכלל לא קיצוני. אני מאוד מקבלת ומסכימה עם הקלישאה הזו(שאגב לדעתי זו לא קלישאה כלל). יכול מאוד להיות שיש דברים שאני צריכה לטפל בהם. את הדברים האמיתיים אני דוחה ופועלת כרגע בדברים אחרים שיותר קל לי איתם. תודה רבה על התגובה ומאחלת לך יום נפלא

dana00

New member
היי פתי- עצה...

אני כל כך מבינה אותך!!! ויודעת שקשה!! גם אני הייתי שם... ומתמודדת עם התקפי אכילה גם היום (זה לא יעבור לעולם אגב... זה מה שעצוב בזה) זו מלחמה לתמיד גם אחרי שיורדים את כל העודפים. המלצה שלי- נסי לצמצם את המטרות שלך. יש לי הרגשה שהצבת המון מטרות בבת אחת. תתחילי מאחת או שתיים שהיכ הכי חשובות לך. - ונראה לי שכאן מדובר בעניין האוכל. נסי לבחון קודם את כל האופציות ולכי על משהו אחד קטן שבו תתעמקי במשך כמה ימים. לי למשל עזר בהתחלה לכתוב את כל מה שאני אוכלת (אפילו ביס מעוגה...) . כשהכל כתוב על נייר את יכולה לראות מהצד ולשאול את עצמך האם באמת היית צריכה את זה? זה מביא אותך למודעות. אגב ניסית פגישת ניסיון בשומרי משקל?? יש להם קבוצת תמיכה שעזרה לי לפחות בהתחלה - כי פגשתי עו אנשים שהיו במצב שלי וקורה להם בדיוק אותו הדבר. אם לא היית, אז הפגישה הראשונה היא חינם (ללא שקילה) רק לשבת ולהקשיב למדריכה ולשיחה. - אולי זה ייתן לך מרץ. בהצלחה!!! דנה

פתי בו

New member
בוקר טוב דנה ../images/Emo140.gif

הייתי בפגישה בשבוע שעבר אצל דיאטנית. היא נתנה לי תפריט וביצעתי רישום אכילה רק לא כשנשברתי,לא רשמתי את טונת הכמויות אוכל שאכלתי. בכול מקרה,אני לא מקבלת שאת אומרת:שזה לא יעבור לעולם. אני אאבק בזה ואבין בדיוק למה זה מגיע ואיך אפשר למנוע את זה. תודה יקירתי על ההיתעניינות. שיהיה לך יום נפלא

liat sa

New member
בוקר טוב פתי בו

היום בבוקר הייתי בדיוק עם ההרגשה הזו , למרות שאני לא אוכלת הרבה . אבל גם אני עליתי במשקל בשנתיים האחרונות , ולפעמים שום דבר לא עולה עלי , כמו היום בבוקר כשרוב הבגדים שלי ארוזים כבר לסגול , פתאום לא מצאתי מכנסיים שעולות עלי כדי ללכת לעבודה . אני גם ממליצה על שומרי משקל , אני ירדתי בעזרת השיטה שלהם כ 22 ק"ג . מאחר ואני גם מטפלת בשיטת ביורגונומי = טיפול באנרגיה מרחוק , אם את רוצה ומעוניינת , את יכולה לפנות אלי דרך המסרים , ואני אנסה לבדוק ולעזור לך ולתת לך תמיכה בנושא (כמובן שללא תשלום) , אם גם אחרים ואחרות מעוניינים אפשר לפנות אלי דרך המסרים ואני אעשה את המיטב . מאחלת לכולנו סוף שבוע מקסים , מהנה , ידידותי ועם מטרות מוגשמות ליאת

פתי בו

New member
בוקר טוב ליסה ../images/Emo140.gif

שמעתי ששומרי משקל מעולים. יכול להיות שאחרי הירידה אני אהיה שם בכדי לשמור על התוצאות. מעולם לא שמעתי על שיטת ביורגונומי,אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור לי. ממש ריגשת אותי עם ההצעה שלך. תודה מקסימה. שיהיה לך יום נפלא

פתי בו

New member
כן שמעתי תודה משתדלת השבוע לנצח

את הבולמוסים
אני לאט לאט מתחילה להבין מהיכן זה מגיע.

../images/Emo50.gif

אצלי ההבנה לבד לא עובדת, ולבד איני יכולה לנצח כלום... אם את מעוניינת בהסברים את מוזמנת להגיע לאחת הפגישות הקרובה למקום מגורייך. אם תרצי לשאול משהו את מוזמנת לעשות זאת במסר אישי.

למעלה