אני אובססיבית?

אני אובססיבית?../images/Emo184.gif

כל פעם שאני נדלקת על בחור למרות שאני מודעת למצב הזה שבחיים לא יהיה ביננו משהו,כי לרוב זה הופך לקשר סקס, אני מחפשת תמונות שלו ממסיבות באינטרנט, וכשאני מוצאת- מיד שומרת ולא אחת,שומרת בתיקיה נפרדת, [כבר יש לי 3 תיקיות כאלה של בחורים, לפעמים גם אני מתחילה לשחק עם התמונות בתוכנות עריכה, מחברת פרצוף שלי ושלו יחד..משווה אותי לבחורות שאיתן הוא מצטלם, וגם את זה שומרת בתיקיה המיוחדת. עם המצלמה בפלאפון שלי אני מצלמת את התמונות שעל המסך של המחשב ושומרת אותם אז מה זה אומר? אובססיה? או אולי כמו שאני חושבת- רגעי שעמום? יש לציין שאני לא מציקה/מטרידה את הבחורים האלה. תודה!

אה...

בקשר לשעמום שלך-את די משועממת[לא נראה לי שזאת ממש אובססיה] בקשר להודעה הזאת-את אובססית כי היא נמצאת בחצי מהפורומים שיש באתר תפוז...חחח

MAX D

New member
כן- את אובססיבית

עכשיו תישאלי את עצמך למה זה הופך תמיד לקשר של סקס... את בת 23, לא נראה לך שהגיע הזמן לעבור את השלב הזה?

אני מוכנה לזה

אבל קשה למצוא, אז אלה שלא הכי מוצאים חן בעיני הופכים לחברים למיטה

MAX D

New member
אז את כרגע בשלב של פורקן מיני

כזה או אחר... כשתחליטי שאת רוצה בחור אחד- תמצאי אותו, ככה זה עובד. עד שלא תתאהבי במישהו- זה ימשיך להיות המצב. בנתיים תהני ממה שיש

magenta73

New member
אובססיה?

לא יודעת אם זו אובססיה אבל זה בהחלט לא בריא. מצד אחד את ישר אומרת שלא יצא מזה כלום חוץ מסקס, במציאות... ומצד שני, בפנטזיה, את הופכת אותם לחלק מהחיים שלך, בקטע רומנטי - העריכה של התמונות, בכלל, השמירה שלהן... אישית, נראה לי שאת מפחדת להיכנס למערכת יחסים אמיתית. הפנטזיה תמיד עדיפה על המציאות, כי בפנטזיה אף-אחד לא יפגע בך. ובמציאות - את כבר מראש מכווננת לכך שלא תהיה מערכת יחסים אלא רק סקס, אז כביכול מראש את לא נפגעת.

seeyou

New member
בורחת ממציאות-מפנטזת.

בכול גיל מפנטזים ישנם כאלו שעושים באופן קבוע על מנת להמתיק את המצב של המציאות שבו הוא חי. כול עוד את לא מציקה/מטרידה את הבחורים האלה זה טוב אבל קחי בחשבון שפעילות יתר בכול תחום מזיקה. גם אני אוסף תמונות(יש לי כמה מאות) ואפילו עברתי קורס פוטושופ , שגורמים לי להנאה,אבל לא משעבד את עצמי כפי שאת מספרת. יוסי

למעלה