אני אוהבת אותה יותר מדי.

שוודה

New member
|אני מטומטמת|

אבל זה לא הסוף! יש לך כמה דברים שאת יכולה לעשות בנידון: א. לברר מה הכתובת שלה (ע"ע מפגשיר) ולשלוח לה טבעת זהב עם הצעת נישואין ב. להשיג את הטלפון שלה ולהשאיר לה שירי אהבה במשיבון ג. לשים ליד הדלת שלה עוגת אוכמניות (בתקווה שפולקע לא תאכל אותה, ובתקווה שהיא לא אלרגית לאוכמניות) ד. לצלם קליפ לשיר שלה ולתת לה אותו בחרי את מה שנראה לך לנכון. ספרי לנו איך היה! נ.ב. זו הפעם השניה שאני כותבת את ההודעה הזאת. משום מה שלחתי אותה והיא נמחקה. ואני גם מצוננת. באסה לי.

שישיץ

New member
את לא_../images/Emo79.gif

you just love to be in love thats the thing about us, teenagers we dont know the difference between them or between anything for that matter ובמילותיה של צ'לסי מ'מכל הבנות בעולם' "I just need to be loved" זיבולי שכל בשעת לילה מאוחרת חחחח יהיה ממש טוב זוהריט האמני לי

bזוהר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif

חחחחח. צ'לסי ממכל הבנות בעולם. הרגת! ההורים שלי כעסו עלי שאני מבזבזת את זמני בצפיית התוכנית האלה
מי שואל אותם בכלל, אני כבר בת 14! אני לא מאוהבת ברונה solo אוהבת אותה יותר מדי
יהיה טוב בטוח :)
תודה
.

שישיץ

New member
יווו את בת 14 ???_../images/Emo79.gif

אלוהים אדירים! מה את עושה פה?? מה את מסתובבת בפורומים?? את לא צריכה לשמוע רוני ולפזז לעופר שכטר? (את בעצם כן מפזזת לעופר שכטר
) בגילך הייתי פרחה ששומעת אביב גפן ונטליה אוריירו (אני עדיין שומעת נטליה אוריירו
) לא ברצינות, רונה קינן לגיל 14 זה גדול מידי.

bזוהר

New member
חחחחחחח מצחיקולה!

לא ידעת שאני בת 14? זה ידוע!
כי זה נדיר
זונע אני לא מפזזת לעפר שכטר
אני כבר ילדה גדולה!
חחחחח עזבי שטויות רונה קינן קטנה עליי :)

שישיץ

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

לא שאני מזלזלת בבנות ה-14 או משו אבל... את ממש בוגרת לגילך.. עופר שכטר

galvin

New member
זה רק מתחזק והולך

וכואב. צריך לעשות משהו עם האסוציאציות שלי. אני חושב אולי אני אוהב אותה יותר מדי פנס בודד בתוך רחוב האהבה.

למעלה