אני אוהבת את העין העצלה של יורק!! הוא כ"כ חמוד,נכון שהוא קצת דומה לואנגוך(הצייר)?
L LiLoOKuN New member 17/5/07 #1 אני אוהבת את העין העצלה של יורק!! הוא כ"כ חמוד,נכון שהוא קצת דומה לואנגוך(הצייר)?
ע ע ניצן New member 17/5/07 #2 יש לו את העין הכי שולטת בעולם!! וזאת bily n פשוט החלטתי שהגיע הזמן לשנות כינוי.. אני איתו די הרבה זמן וזה.
יש לו את העין הכי שולטת בעולם!! וזאת bily n פשוט החלטתי שהגיע הזמן לשנות כינוי.. אני איתו די הרבה זמן וזה.
פ פוֹלי New member 17/5/07 #8 לא אם כבר אני מדברת אני מנסה להמנע מלהפוך את הפורום הזה לפורום של "איזה כוסון ג'וני, איזה שווה אד" וכו'. הודעה כמו ששמת לא נראית לי הכי קשורה...
לא אם כבר אני מדברת אני מנסה להמנע מלהפוך את הפורום הזה לפורום של "איזה כוסון ג'וני, איזה שווה אד" וכו'. הודעה כמו ששמת לא נראית לי הכי קשורה...
א אלעד מכפר חוגלה New member 18/5/07 #14 ניראה כאילו מישהו ישב לו על הפרצוף ואז צילם אותו בשביל להראות לחבר'ה שלו
E e-shfiyut New member 17/5/07 #6 "כאן גרים בכיף חנוך ואבריל לוין" (זה מתוך "ספר הטיסה" של קיציס ופרידמן) אבל מה קורה עם הפורום?
K kittycatbone New member 17/5/07 #11 ואן גוך? ../images/Emo12.gif מעולם לא חשבתי על הדמיון בכל מקרה אני מאוד מקווה שלת'ום אין את המאניה דיפרסיה שלא, ושחס וחלילה לא יחתוך את האוזן השמאלית שלו או משהו..! XD
ואן גוך? ../images/Emo12.gif מעולם לא חשבתי על הדמיון בכל מקרה אני מאוד מקווה שלת'ום אין את המאניה דיפרסיה שלא, ושחס וחלילה לא יחתוך את האוזן השמאלית שלו או משהו..! XD