אני אוהבת את רדיוהד!!!

cuttooth

New member
אני אוהבת את רדיוהד!!!

למה הפורום כל כך משעמם??? ולמה לעזאזל לא מדברים על רדיוהד??? אז הנה שאלה שתחיה קצת: מה השיר הראשון של רדיוהד שכל אחד שמע? מה השיר שבזכותו הבנתם שרדיוהד זו הלהקה הכי טובה, מדהימה ומוכשרת בעולם? יום טוב!

my BEND

New member
תתחברי מתישהוא

-בטח creep...לא זוכר. -כל שיר שאני אוהב אותו גורם לי להבין את זה מחדש. בקרוב המהפך...

מיצי123

New member
דוקא את CREEP לא הכי אהבתי

אהבתי את כל BENDS שלהם הייתי שומעת אותו יום וליל שוב ושוב ועד היום לא נמאס לי ממנו ואני טיפוס שנמאס לו ממש מהר משירים כנראה שזה גם מעיד עליהם שהם ממש ממש טובים ולדעתי אם הם לא גאונים מוזיקאלית בעיניי מומחים הם בהחלט חוננו בכישרון עצום(!)

%

השיר הראשון שלהם ששמעתי זה קריפ, באופן מפתיע. יסלחו לי כולם ואני מקווה שלא יעיפו אותי או ינדו אותי מהפורום, אחרי שאני אגיד שאני לא חושב שרדיוהד זו הלהקה הכי טובה מדהימה ומוכשרת בעולם, אצלי זה פינק פלויד(עם רוג´ר ווטרס), למרות שמתוך הלהקות שקיימות עכשיו אין ספק שרדיוהד הם הכי טובים (לטעמי)ובכלל מצויינים גם לא באופן יחסי. והדבר הראשון שגרם לי להבין את זה, היה זה ששמעתי את the bends , ממש כשהוא יצא.

*Jeane*

New member
מן הסתם

זה היה creep. והשיר שבזכותו הכרתי בהם כלהקה איכותית היה לדעתי---- High & Dry. Paranoid Android עזר לחדד את העניין.

man-o-war

New member
high and dry

לפי דעתי אחד השירים היותר חלשים אם לא הכי חלש שלהם ): שיר אםטיוי שכזה

Her Circulation

New member
בדומה לקרמה פוליס

אני אוהב את הטקסט אבל לא את הלחן, ולא את הפופולריות.

Tears

New member
Wanna buy me a guitar.

שלום אנשים. שמי אמי, ואני מתחיל ממש לנגן..אני מנגן מזה 3 חודשים והרי השגתי עבודה ואני רוצה לקנות חשמלית.... מפאת חוסר ידע בנושא אני חושש מאנשים שיכולים להתל בי, ולעבוד עלי אז...איזו גיטרה אתם ממליצים לי לקנות, אפילו משומשת...מאחד מכם, שהיא תהיה טובה, ובמחיר סביר + מגבר גיטרה...שלא תעלה יותר מ2500? תודה רבה.

man-o-war

New member
גיטרה יד שניה

תקני גיטרה יד שניה, יש אחלה גיטרות יד שניה שעולות פחות מ2500 תחפשי בחנויות יד שניה, יש רבות כאלה בת"א. בהצלחה.

cuttooth

New member
אני המומה.

אף אחד לא הזכיר את street spirit?? אין ספק שזה השיר שגרם לי ל"התגלות"- רדיוהד הם הכי הכי. אחותי טוענת שהאלבום KID A הוא מה שגרם לה להבין עד כמה הלהקה הזו מוכשרת ומדהימה. נכון, CREEP הוא השיר הראשון ששמעתי אבל הוא נשמע די סתמי (כפסקול של פרסומת לקסטרו!!!) אבל אין מה להשוות בכלל. יש משהו במה שאתם אומרים, לגבי הפופולריות שקצת מורידה מהערך של השיר.

cooliush

New member
Cuttooth יקירתי!

אז הנה אנחנו נפגשות פה! לא ראיתי פה שום הודעה שלך אז חשבתי שהגעתי לפורום הלא נכון אבל כנראה שלא אלא זה סתם לא מענין אותך. אההה! מצאתי אחת! זה מדבר בעד עצמו. "למה אף אחד לא מדבר על רדיוהד?" את אמרת!!! הפורום גוסס! אבל אם אתם Mעריצים כאלה גדולים אז... תהנו (ובבקשה אל תעיפו אותי מהפורום. אולי כשאני ישמע דיסק אני אעריך אותם אבל בינתיים אין לי מושג מי הם....) ביי!

TrainOfThoughts

New member
Street Spirit ../images/Emo45.gif

אין כמו Street Spirit, בפירוש השיר הטוב ביותר של רדיוהד.

rachelmerav

New member
a reminder

the song that made me totaly fall in love with radiohead. השיר הראשון ששמעתי הוא כנראה פלנט טלקס (הלבתי מחברה שלי את הדיסק וזה היה השיר הראשון שם) זה היה לפני המון המון שנים

thomas78

New member
phillipa chicken

וזה רק מוכיח לי שאני מראשוני ה"מעריצים בארץ". וגם מזכיר לי כמה שאני "מבוגרת" (24...)

Coma White1

New member
לצערי...

השיר הראשון שלהם ששמעתי, הוא Creep. השיר אמנם חמוד, אבל פשוט קליט מדי ודי גרוע. אבל גיליתי שיש להם משהו מהרגע הראשון - יש להם ייחוד כלשהו, שאני מאוד אוהבת.

למעלה