אני אוהבת חיות אבל גם מסעדות...

aurora0

New member
אני אוהבת חיות אבל גם מסעדות...../images/Emo78.gif

היי אנשים! אני כבר כמה זמן נמנעת מלאכול בשר ודגים (וגם ג´לטין, מאז שקראתי פה בפורום על זה). הבעיה היא שאני אוהבת אוכל טוב (we all do) וממש אוהבת לאכול במסעדות טובות, אבל לאחרונה אני מגלה שהמגוון מצטצמצם ל-סלט (בלי ביצים שהן לא חופש, או טונה או נקניק), אוכל איטלקי (אוקיי, ממש טעים אבל כמה אפשר לאכול פיצה ופסטה?), וקינוחים. למישהו יש המלצות למסעדות טובות באיזור המרכז עם מנות כמו סויה וטופו? מה אתם עושים?

Neta558

New member
באזור המרכז לא קשה מדי למצוא

ברחוב פרישמן, ממש על כיכר רבין בת"א, יש מסעדה שנקראת "דרך הטבע". מסעדה קטנה וחביבה...וטבעונית. לא רק שהאוכל שם טבעוני (אך חלקו מוכן עם ביצי חופש, צריך לבדוק), הכל גם עם קמח מלא וכו´. אכלתי שם רק פעם אחת, והיה ממש טעים, בעיקר קציצות הטופו. באזור מרכז העיר צריכות להיות עוד כמה מסעדות צמחוניות, אין לי שמות וכתובות, אבל אפילו בכמה מנועי חיפוש למסעדות אפשר למצוא קטגוריה של "צמחוני", שווה ברור.

aurora0

New member
שווה לבדוק באמת.../images/Emo51.gif רבה!

ואיך שאר הצמחונים פה בפורום מתמודדים עם הנושא?

Coma White1

New member
אני בין כה וכה לא יוצאת למסעדות..

אם רוצים ללכת לבילוי, אפשר פשוט להסתובב בטיילת, ללכת לסרט או לים.. עדיף, לדעתי.

Her Circulation

New member
מממ

דבר ראשון יש מגוון אינסופי של פסטות גם סיני למשל - המון טופו, אטריות אורז, ירקות מאודים מכל הסוגים, פטריות לרוב. וכו וכו. וחוץ מזה, כולם אוהבים לאכול. אני טבעוני די חדש והיה קשה בהתחלה לוותר על מאכלים אהובים כמו פיצה אבל עם הזמן לומדים שעם קצת יצירתיות אפשר להכין מאכלים נהדרים ללא כל זכר לבעח בתוכם. אני ארשום פה מתכון למרק מדהים בעוד כמה ימים בכל מקרה - אידיאולוגיה צריכה לבוא לפני תאווה.

למעלה