אני אוהבת מישהו

mayarose2

New member
אני אוהבת מישהו

והוא יודע את זה והוא אמר לחברה משותפת שלנו שהוא לא רוצה.. מאז שהוא יודע שאני דלוקה עליו הוא מתייחס אליו כמו אל זבל אני הבנתי שאני צריכה לשכוח אותו.. ודי שכחתי אותו.. אבל אני רוצה להמשיך להיות ידידה שלו.. כי לפ ני זה היו די ידידים טובים.. ואני לא יודעת מה לעשות..

כנסי....

אם הוא אמר לך שהוא לא רוצה אותך אז פשוט תשכחי אותו וזהו....אם הוא מתייחס אלייך ככה אז הוא לא שווה את היחס שלך בכלל...! גם לא כדאי לך לחזר להיות ידידה שלו כי רק את תיפגעי מזה בסוף קיצצצ לדעתי תתרחקי ממנו וזהו! מקווה שעזרתי..חחח..[[:

someone2006

New member
תעשי ביד, זה כיף.

וברצינות, אל תהיי ידידה שלו, עד שלא תהיי בטוחה במאת האחוזים שאת שמה עליו זין, ושהרגשות לא יחזרו. עוד יותר טוב, זה שהוא יבין שאת לא רוצה אותו. וזה שהוא מתייחס אלייך לא טוב, במה זה מתבטא? אם זה מוגזם ממש, הוא לא שווה אותך בשיט.

mayarose2

New member
אמממ

זה מתבטא בכך שכשהוא עובר לידי הואפשוט שם זין ומתעלם... ופעם הוא היה אומר לי מה קורה והכל... וגם אם הוא יושב עם חברים שלנו (יש לנו ידידים משותפים) אז אם אני שם אז האו יושב כמה דקות ואז הולך כאילו לא נוח לו לידי.. אני חושבת ששכחתי אותו כבר ממזמן ושאני סתם אובססיבית לגביו.. אבל הוא ילד נורא חמוד ואני ממש רוצה לחזור להיות ידידה שלו !

למעלה