אני אוהבת שהיא קשוחה.....

ים כחול

New member
אני אוהבת שהיא קשוחה..... ../images/Emo25.gif

פיליס גדולההההה
מלמדת את בריטני שלא כדאי לה להסתבך איתה... זה היה טוב
אשלי לא מצליחה לשכנע אותי שהיא שכחה מויקטור והג'יגולו שלנו התמים נכנע לה כמו תמיד . אפילו ניקי רואה את מה שבראד מסרב לראות ... לא מבינה ממה ויקטור "מתרגש"... אז מה אם לניקי יש סימן מהטבעת שקנה לה ? זה מראה רק דבר אחד - שהיא אוהבת יהלומים
טוב נו... גם אותו
כואב איך מתעללים בבילי שלנו ... מתי כבר יגלה את התרמית ...כי אני גם מתענה פה.
ומאק בנדנה
הקולית מתחילה להאמין לג'יטי ?? הייתכן ? מאז שראול התפכח הוא נראה במתקפה חזיתית כל הזמן, הייתי מצמידה לו איזו חרב סייפים ומגן ... וגם מלבישה אותו בחליפה הלבנה , נראה לי שיפה לו לבן . שכחתי איך הוא נראה כשהוא מחייך ...
הולכת לגלריות להיזכר.... הנה מצאתי

taish

New member
ראול...

אני דווקא לא ממש מבכה על המצב של מאק ובילי, מסיבה אחת: ראול. מאז שהוא גילה את כל העניין, הדמות שלו הפכה להיות הרבה יותר מעניינת. הוא הרבה פחות "הכלבלב" של מאק, הוא פקח את עיניו וכעת הרבה יותר קשוח ועומד על שלו... אהבתי את העקיצה שלו היום אל מאק: "את סתם מחפשת תירוצים למה שבילי עשה, את צריכה להשלים עם זה שמה שהיה נראה אמיתי הוא לא באמת ככה - אני מכיר היטב את התחושה הזו". ככה אני אוהבת אותו. מצדי, שימשיך לנגן לה על המצפון על איך שהיא בגדה בו... מגיעה לה! ויפעת, אולי את יודעת איפה הרמוניקה? מזמן לא ראינו אותה פה...

הנני כאן !

(העתקתי את התגובה שלי מהשרשור למטה.) ושחר, אתה חמוד אתה !
טוב, האמת שהתכוונתי לשלוח לך מסר פרטי וגם מסר תשובה לאורטל החמודה אבל החלטתי שיותר טוב לכתוב כאן לכולם לפני שיצוצו שאלות ותהיות לאן נעלמתי. לא נכחתי כאן בימים האחרונים מפני שאמא מאושפזת (וברשותכם אני לא יכנס לפרטים) אבל אני לא יכולה לחשוב על צח"מ או על מפגש ברגעים אלה לפני שהכל יהיה בסדר ואני יהיה יותר רגועה. אני ממש מצטערת, לפני קצת יותר משעה הגעתי הביתה וראיתי קצת צח"מ בחטף וכמובן שבאתי להציץ כאן ולראות מה קורה. אני מאוד שמחה שאתם מקיימים מפגש ולראות את כולם נרגשים זה באמת מחמם את הלב. אם הכל יהיה בסדר כמובן שאני יגיע ואם לא אוכל אז תהנו כמה שרק אפשר !!! דרך אגב, שחר ורותם, אנחנו "שכנים", אני מחדרה, (אף אחד לא מושלם
) כך שאם אגיע נוכל לבוא ביחד. ביי לכולם! נשיקות
ריקי, (הרמוני בשבילכם!)

אוי מותק ../images/Emo24.gif

תהיי חזקה, יהיה בסדר. ותזכרי שתמיד יש לך אותנו כאן אם את צריכה לדבר...

taish

New member
הרמוני ../images/Emo24.gif

אני מצטערת לשמוע, ומאוד מקווה שאמא שלך תהיה בסדר...

enicegirl

New member
צודקת בהכל

ואוסיף שההערה שלך לגבי ניקי והטבעת - בדיוק במקום! משעשע לחשוב שעבר לה בראש שהיא אוהבת יהלומים ולכן היא עם הטבעת די הרבה... אין "שום קשר ישיר" לויקטור

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif הרמוניק../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

החלמה מהירה לאמא שלך !!
שולחת לך המון אהבה ובריאות לאמא שתעבור את הכל בשלום ותבריא במהירות
אמן !
את חסרה לי פה ולכולנו
נחכה ונתפלל לטוב ביותר
ממני מכל הלב
יפעתי

ים כחול

New member
שכחתי להוסיף את ראול המחייך

וגמני חושבת שהוא נהייה מעניין רק שקצת יחייך טיפה לא הרבה... חיוך לחבר'ה ...

ים כחול

אני אוהבת שאת כותבת ככה ברור ולא במסות בשורות קצרות בבתים ולא הרבה ברור ומסודר כמו שאני אוהבת תמשיכי ככה וכולם יקראו את מה שאת כותבת ואת כותבת יפה

רונית1

New member
התחלתי לאהוב את פיליס יותר ויותר

אבל לא הבנתי את הקטע עם מייקל וג'ק. שמייקל ראה אותם אצל ג'ינה היא הרגישה עם זה בנוח כאילו שמייקל ידע מהמערכת היחסים הזו. פיספסתי משהו? היה נדמה לי שפיליס התחילה עם שניהם באותו זמן.

למעלה