אני אוהב אותך...

אני אוהב אותך...

`` אני אוהב אותך לא רק בזכות מה שאת אלא בזכות מה שאני כאשר אני איתך. אני אוהב אותך לא רק על האופן אשר בו עיצבת את עצמך כי אם על האופן אשר בו עיצבת אותי. אני אוהב אותך בגלל אותו חלק שבי אשר גילית לעין השמש. אני אוהב אותך על כי הנחת את כף-ידך על לוח -לבי העמוס והרחקת ממנו בעדנה את כל דברי ההבל וחולשת הדעת ואשר ראית שם במעומעם, ועל אשר הוצאת לאור השמש את כל גנזי הנוי שאיש לא התיגע להעמיק ראות כדי למצאם במקומם אני אוהב אותך על כי סייעת לי לבנות מגרוטאות חיי לא פונדק כי אם היכל: ומטרדות היומיום לא תוכחה כי אם מזמור. אני אוהב אתך על כי הצלחת יותר מכל מטיף לעשותני טוב יותר, ועל אשר הצלחת יותר מאצבע הגורל לעשותני מאושר. עשית זאת בלא מגע בלא מלה בלא רמיזה.`` עשית זאת בעצם היותך חברה מלאת א ה ב ה

סחלב

New member
אשרי האחת שזכתה

כה מרגש ונוגע ללב, נראה כי בעוצמה ועם זאת ברוך רב נכתבו הדברים מי ייתן ורבים נוספים יזכו לאור גנוז זה של רגש.

נאן

New member
אני אוהב אותך

ההכרה שבידיעה שאתה אוהב ההכרה בידיעה שיש שינוי ההכרה בעובדות והחוכמה הכי חשובה להכיר בזה איני יודעת מי היא אבל אין לי ספק שהיא השפיעה עליך בדרכה השקטה ואשריך שיש לך או היתה לך חברה כזו שמלווה אותך באשר תלך שם היא נצבת אין דבר יפה יותר בעולם מלפתוח עינים לאדם אחר ולהראות לו את האור הקסום בו זו תכונה נעלה תחזיק אותה חזק ואל תתן לה להסחף ברוח נאן

הקשתית*

New member
ואשריה.. B-)

ואשריך,על אושר שכזה. כמה כייף ונעים לקרוא,שישנן ידידויות,שכאלו. כמה כייף לדעת,שיש עוד אנשים שכאלה, שבעצם היותם האחד לשני, מפרים ומשרים אוירה נעימה שכזו, עלינו ועליהם.... כן ירבו כמותכם. הרשה לי לצוטט מפיך: ``האנושות זקוקה לאנשים ,שכמוך...`` נשיקות וחיבוקים. אני.

למעלה