אני אוהב אתכם!

אני אוהב אתכם!

אנשים!! אני מת עליכם. הרבה זמן לא בקרתי בפורומים בתפוז, ורק עכשיו התחשק לי לבדוק מה קורה. כשהייתי קצת פעיל עדיין לא היה פורום לפינק פלויד היה רק את הרוק המתקדם, וזה מאוד העציב אותי לראות פורומים לספייס גירלז... אבל עכשיו שמחה מתמלאת בליבי למראה עיני, סוף סוף פורום עם חבובים וחבובות שלכולם יש משהו במשותף, וזה משהו מדהים, פינק פלויד!!!! אהבת חיי!!!!!!!! חזקו ואמצו אנשים!

I LOVE U TOO

או כמו שאומר אחד לכל מצטרף חדש (בפורום אחר שאני בו)- welcome to the machine ברוך הבא

meandmeandme

New member
../images/Emo9.gif

שלום איש יקר.. ברוך הבא לפורום.. שתף אותנו בדעותיך על אהבתך הגדולה

נימרודל

New member
שלום!!!

היי ברוך הבא, אני שמחה שאתה שמח שמצאת אותנו כי גם אני היתי שמחה שמצאתי אותם! אם הבנת אותי ולא התבלבלת. אז אני אנסה לקבל אותך בדרך הכי מקבלת פנים שאפשר דרך האינטרנט, עם מחיאות כפיים, צלמים, אוכל, בירה (שחורה), חיבוקים, נשיקות, בלונים, עוגה, ומוסיקה! הנה מסיבה וירטואלית לכבודך, לפי ההודעה שקראתי שכתבת אתה נשמע בוגר וחכם. אז ברוך הבא שוב ומקווה שתהנה! עידית.
long you live and high you fly, and smiles you give and tears you cry, and all you touch and all you see is all youre life will ever be.

אני אהנה, תודה רבה!

ואגב, זה נכון שאני חכם (אוהב את עצמי מאוד
) אבל אני לא כזה בוגר, אני עוד מעט בן 16, ככה שאם יש פה איזה בחורה טובה בגילי, אני פנוי לקשר... סתם סתם keep on the good work friends

למעלה