אני אוהב את אשלי

אני אוהב את אשלי

שלום שלום אני אוהב את התאומות ממתי שראיתי את התוכנית צער גידול בנות אך לומר זות אני יתאבתי באשלי דאי חזק האיתי אומר ולא ידעתי מה לעשות ואחרי כמה שנים כיום הגתי למסקנה שאני יגדל כחה בגיל 20 אני רוצה לנסוע לבית שלהם ולנסות לזכות בליבם (אני יודעש שזה נישמה תיפשי אבל אני באמת באמת אוהב אותה בכול ליבי ואם אני לא יעשה משעו בנידון אני ישתגה כי אני תמיד חושב עליה כול היום וכול הלילה.

Nomero Uno

New member
תפנה לפסיכולוג..

סתם בצחוק, אל תקח את זה קשה אני לא יודע בן כמה אתה אבל זה יעבור לך גם אני לפני כמה שנים חשבתי שאני מאוהב במרי-קייט דווקא אבל אחרי כמה זמן הבנתי שזה סתם התאהבות ולא אהבה תחשוב על זה , זה לא ריאלי אבל זה יעבור לך עם הגיל כשתבין שזה בלתי אפשרי בשבילך אני מקווה שזה יקרה לפני גיל 20 (הרבה לפני) דרך אגב - בן כמה אתה?

אני בן

אני בן 15 ואני באמת באמת לא חושב שזה סתם איזה ג´וק שניכנס לי לראש כמו שאתה מגדיר את זה זה מזה לא נכון ואתה אמרתה שאתה ההיתה מאוהב במרי קייט ואתה פסלתה את זה לחינם וכיום אם אני אומר לכה לדוגמה אתה בא איתי עוד כמה שנים לחול לבית שלהם לנסות להתחיל איתם אני בספק שתגיד לא אני צודק?

ברור גם אני הייתי רוצה שמישהו כמו

בראד פיט יהיה איתי ...
לא סתם הצלכה זה אאהבה אמיתית
בהצלחה ועם תגיע לבית שלהן תמסור להן ד"ש... :) : - ) =) ...
.*נועה.*
..
נועה

OMRI COHEN

New member
אתה חושב.....

שזאת התאהבות אבל ממש לא כי גם לי זה קרה וחוץ מזה יש להן חברים והן לא ישימו עליך

מה זה קשור

נווווו אתה אומר שגם לך זה קרה ואך אתה מרגיש היום אתה עדין אוהב אותה???????

OMRI COHEN

New member
אני אהבתי(בעבר) אותה

טוב נגיד אבל רק נגיד שאתה אוהב אותה אבל אתה ידוע שהסיכוי שאחת מהתאומות תהייה חברה שלך הוא ממש אפס אחוז

Nomero Uno

New member
תיכנס לצ´אט בסביבות 8

ואני אנסה להסביר לך שזה סתם משהו חולף ולא משהו רציני

Nomero Uno

New member
אני לא בטוח

כמו שאמרתי לך בנראה זה סתם משהו חולף עכשיו אתה חושב שזה משהו רציני אבל בעוד כמה שנים זה יעבור לך תסמוך עליי אני כבר עברתי את זה

Sparkley Judy

New member
ירון

אתה לא חושב שזה נקא הטרדה? אתה חושב שאתה מאוהב באשלי וכבר מתכנן תוכניות שכשתהייה בן 20 תבוא לבית שלהן (היו כמה מעריצים של מדונה שבאו לבית שלה ואז היא תבעה אותם על הטרדה - וזכתה ותנסה לכבוש את ליבה? את יודע כמה לא מציאותי זה..? אם תמשיך לחשוב ככה ובאמת תעשה את זה אתה תמצא את עצמך בכלא שבארה"ב. ברור שאני מבינה אותך! גם אני הייתי רוצה לסוע לארה"ב לבית של ריאן פיליפה ו´לכבוש את ליבו´ אבל אני יודעת שזה לא מציאותי וחוצמזה, אתה חושב שאתה מאוהב באשלי, רק בגלל התדמית שלה! אתה בכלל לא יודע איך היא באמת. אבל נקודה לזכותך- סוף סוף יש כאן מישהו שאוהב את אשלי ולא את מרי-קייט!

כודם כול

אני לא משוגע אפשר תמיד לנסות להתחיל איתה מחוץ לבית(כאילו נתקלי בא) לא אמרתי שאני ההיה ישיר ושאני ידפוק לה בדלת ויגיד "שלום אשלי אני ירון נבון מישראל בתיי לכן כי אני רוצה להגיד לך שאת האישה הכי יפה בכול העולם ואני חולה הליך כבר כמה שנים" אם אני יגיד דבר כזה אני יורה לעצמי ברגל לא? ומאיפו את יודעת שאני אוהב את אשלי בגלל התדמית שלה אני מקיר אותה הרבה הרבה זמן ואת התמית שעושים לה המארגנים שלה כבר הספקתי להכיר

Sparkley Judy

New member
אתה לא מכיר את אשלי

אז אל תומר שאתה כן, אתה מכיר אותה מסרטים וראיונות. אתה לא יודע מי היא.הן לא ישימו עליך בכלל

טוב על תנסי

אל תנסי להיות חכמה כי את לא את גורמת לי להרגיש כאילי אשלי מכשפה וזה מזה לא כחה

טווובבב...

זה כן הטרדה...כאלו מי אתה שתבוא אלייה?? אתה לא מכיר אותה....הרי אף פעם לא פגשת ואם כן..אז תשכח ממה שרשמתי כאן הרגע..אבל בכל מקרה...אם תבוא אלייה הביתה ותדפוק על הדלת..זה לא סרט של בריטני ספירס .. אז אל תהיה באשליות שתהיה פה אהבה או כל קשר של ידידות או דיבורים..כי לא.. וכמו שג´ודי אמרה זה מאוד נכון שזה נחשב להטרדה.! כי מעריץ שבא לפתח של בית של מי שאתה מעריץ ושאתה בכלל יודע בדיוק איפה היא גרה...אז כבר נחשב חדירה לפרטיותת..

למעלה