אני אוהב את

Silvernaor

New member
מה קרה לפורום הפעיל והתרבותי שהיה פעם?

אז נכון שעכשיו הוא פחות פעיל, אבל למה כל הודעה שלישית צריכה להיות הודעת קטילה\העלבה\ציניות?

דווקא חשבתי שזה מצחיק

ולא "קטילה"

Silvernaor

New member
אבל זה לא במקום

למה לא לפתח את זה לדיון על למה הוא אוהב את אומגאמה למרות שזה אחד האלבומים הפחות מוצלחים? סתם לתת תגובה לא קשורה?

Jason2

New member
דווקא זה מאוד קשור

חוש הומור, אתה יודע... אני מבין שיש אנשים שאין להם כזה אבל חשבתי ששמעו שיש דבר כזה איפשהו.

Silvernaor

New member
להפך, אני בעד חוש הומור

הבעיה שלי הייתה עם זה שהתגובה שלך הייתה בסגנון: "אני אוהב את אומגאמה" "אז?" זה נראה, לפחות בהתחלה, ככה.

Jason2

New member
לפעמים אין שום כוונה

לפעמים רושמים דברים רק כדי להצחיק.

Dark stranger

New member
קשה לי להזדהות

אחד האלבומים ההזויים ששמעתי... אני אישית מאוד אוהבת את פינק פלויד, אבל ספציפית לאלבום הזה ממש קשה לי להקשיב. יש שם שירים שנשמעים כמו מקבץ של רעשים רנדומאליים... אני חושבת שפינק פלויד, כמו יין טוב, רק השתפרו מאלבום לאלבום ודווקא האלבום הזה נשמע כמו : בואו ננסה קצת מכל דבר ובסופו של דבר בטח ייצא משהו טוב. האמת היא - צדקו, בסוף באמת יצא משהו טוב

taanug1

New member
גם לי קשה ../images/Emo197.gif

הוא באמת לא דומה במיוחד לשום חומר של פינק פלויד ברוב החלקים שלו אני אוהב את הצמרמורת שהוא עושה הוא האלבום היחיד (מלבד הצד האפל כמובן) שאני יכול להאזין לו שוב ושוב ברצף זה מכניס אותי עם קצת שיכר לטריפ כבד במיוחד שלוקח זמן להתאושש אני אוהב את אומאגומה פשוט תענוג ובכלל לא דיברנו על החלק של ההופעה מה אתם אומרים? אני חולק האימרה שפינק פלויד כמו יין משתםבחים עם השנים אבל זה לגמרי עניין של טעם

Silvernaor

New member
דווקא בחלק של הסטודיו

יש כמה קטעים שאני אוהב למשל Grantchester Meadows, קטע שקט ומרגיע... או החלק הראשון באלבום, פתיחה מאוד יפה של רייט... וכמובן אין מה לדבר על החלק של ההופעה, עליו כמעט אף אחד לא מתווכח

למעלה