אני אוהב בדיחות. ההמתנה לחבילה מחו"ל תקוצר ל-48 שעות

trilliane

Well-known member
מנהל
* מרגע נחיתתן בארץ *

"עד כה הפריט היה נוחת בנתב"ג, משם עבר למיון ראשוני ביחידת המיון של דואר ישראל בנתב"ג. משם עבר הפריט למיון באחד מבתי המיון של דואר ישראל בתל אביב, בירושלים או בחיפה ולאחר מכן הפריט היה נשלח לבית הדואר בעיר של הנמען, שם היה ממוין לפי יחידת המסירה ללקוח (סניף, סוכנות, מרכז מסירה, דואר נע וכו). הזמן שעבר מרגע נחיתתו של הפריט בארץ ועד מסירתו ללקוח עמד בצורה זו על 7-5 ימים בממוצע.
&nbsp
בתהליך החדש הפריט נוחת בנתב"ג ומגיע ישירות במכולה למרכז המיון החדש. שם הוא עובר תהליך שיקוף ביטחוני, מכס, צילום מדבקת הפריט ופיענוח נתוני הנמען ותכולת הפריט. לאחר מכן מאותרים פרטי הנמען על פי נתונים מוקדמים, המגיעים בצורה ממוכנת מאתרי הסחר הגדולים בעולם, ומופקת מדבקת מיון ליחידה הסופית אליה יגיע הלקוח. אז נשלח הפריט ליחידה הסופית והלקוח יקבל מסרון או הודעה כתובה על הגעת הפריט. תהליך זה מקצר את משך מסירת הפריט ל-48 שעות בממוצע משלב הנחיתה."

Sanchez

Member
שמעתי שמנכ"ל הדואר...
מנסה את כוחו בסטנד-אפ.
לפי דעתי יש לו סיכוי טוב להתברג גבוה וממש להצליח, יכול להיות שהמשכורת לא תהיה כמו בדואר, אבל לפחות שעתי שצחוק ממש טוב לבריאות.
&nbsp
בהמשך הדף בדיוק כתבתי איך אני מחכה בדיוק שבועיים למכתב רשום (בתוך הארץ) שיגיע אלי (נשלח ב 31/8). היום 13/9 ועדיין הוא לא הגיע לעיר שלי.

אבי לב50

New member
הם מדברים על מה שיהיה, לא על מה שהיה...

חכה רגע עם הבעיות של העבר ובוא נחזיק להם אצבעות שלפחות העתיד יהיה כמובטח.
אם זה יהיה כמובטח אולי נוכל לסלוח על בעיות העבר.

Sanchez

Member
הם מומחים בלספר...
איך קיבלו את המשרד במקום הנמוך ביותר.
תמיד יש להם עבודה רבה בלשפר ולהביא את המשרד לסטנדרטים המצופים.
&nbsp
לאחר מכן מגיע המחליף ומספר לכולם איך קיבל את המשרד במקום הנמות ביותר...

trilliane

Well-known member
מנהל
כתבה בYNET: חברת דואר ישראל השיקה מרכז סחר לחבילות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5015587,00.html
&nbsp
מתוך הכתבה:
&nbsp
במקום הותקנה מערכת לקריאת פריטים (OCR) המספקת פתרון היקפי לסריקה וקריאת המידע על גבי החבילות. היא מצלמת את החבילה ומזהה את שם הנמען וכתובתו.
&nbsp
עד כה הפריט היה נוחת בנתב"ג ועובר מיון ראשוני ביחידת המיון של הדואר. כך, משך מסירת הפריט לסניף הדואר עמד על 7-5 ימים מרגע נחיתתו. המרכז החדש שיפר זמן זה, כך לטענת הדואר, ליומיים. 48 שעות מרגע הנחיתה ועד להגעת פרטי הדואר למרכז הסחר. לנמען הן מגיעות מספר ימים לאחר מכן. לשקים יוצמד צ'יפ מעקב (RFID) כדי לצמצם את תופעת אובדן החבילות הידועה לשמצה.

למעלה