doriangray011
Well-known member
הכנתי לי כריך. כמו שצריך. שתי פרוסות ומשהו טוב באמצע. ואני חושב. איך זה להיות המילוי בינייהן?
שתיים ןאני המילוי. שווה נגיסה.
אני אוהבת לשחות בבריכה עירומה,חופשיה,,,,הכנתי לי כריך. כמו שצריך. שתי פרוסות ומשהו טוב באמצע. ואני חושב. איך זה להיות המילוי בינייהן?
כצולל לצורך דיג לשעבר. למדתי ששחיה בעירום עשויה להיות כואבת. אז חיסלתי את הפרא העירום . אבל לשחות עירום בלילה בים זו חוויה עילאית. במיוחד אם ג׳ינגית לוהטת כמוך לידי. כבר מזמן מעבר ל40. אבל איתך רק פרוסה אחת. כריך פתוח. ואז נוכל לטעום האחת את השני ולהיפך. בתקווה שלעולם לא נשבע.אני אוהבת לשחות בבריכה עירומה,חופשיה,,,,
אני מעדיפה חצי בגט עם חביתת ירק,פסטרמה ,רוטב טוב.
ואני אוהבת את המחשבה שאני עדיין מפנטזת על שני גברים מגיל 40+(לא לבלבל לי את המוח בפרטי .
אז אייך יצא הכריך???
ומי אמר שאתה שווה נגיסה?
וואוווווווו, דוריאן - משורר תשוקה ואהבה אתה ♥♥♥כצולל לצורך דיג לשעבר. למדתי ששחיה בעירום עשויה להיות כואבת. אז חיסלתי את הפרא העירום . אבל לשחות עירום בלילה בים זו חוויה עילאית. במיוחד אם ג׳ינגית לוהטת כמוך לידי. כבר מזמן מעבר ל40. אבל איתך רק פרוסה אחת. כריך פתוח. ואז נוכל לטעום האחת את השני ולהיפך. בתקווה שלעולם לא נשבע.
מעולם לא אהבתי להיות ה"מילוי" בין שתי פרוסות.
אצל שלישיית גברים זה דורש הסכמות מסוימות שמעולם לא הסכמתי להן.
אבל, הפנטזייה - הספריה הלאומית לא תכיל את כמות סרטוני/סרטי הפורנו הממשים אותה.
מעורר פה הרבה נשים לבטח🫠וואוווווווו, דוריאן - משורר תשוקה ואהבה אתה ♥♥♥
מעולם לא אהבתי להיות ה"מילוי" בין שתי פרוסות.הכנתי לי כריך. כמו שצריך. שתי פרוסות ומשהו טוב באמצע. ואני חושב. איך זה להיות המילוי בינייהן?
לא זה סנדוויץ' לגמרי.צר לי שלישיה של אותו מין זה לא כריך. זה פשוט שכברב.
לא ברורה לי הפנטזיה. גילוי נאות. איני צרכן של פורנו לבטח לא גברית. יש עבור זה מראה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.