אני אוהב/ת אותך

אני אוהב/ת אותך

מתי הייתה הפעם הראשונה שאמרתם אחד לשני

מי אמר למי ראשון ואיך בן/ת הזוג הגיב/ה

האם זה משהו יומיומי קבוע או משהו שנאמר מידי פעם

באיזו שפה אתם מעדיפים לומר שאוהבים
ומהי הדרך שלכם לומר אחד לשני שאוהבים אם אתם נמצאים עם עוד אנשים ולא רוצים שישמעו

haych

New member
זוכרת מתי הוא אמר לי

לא זוכרת מתי אמרתי לו.
כשהיינו שלושה חודשים יחד, הוא טס עם חבר לאיזה שבוע בחו"ל. במהלך השבוע הזה הוא שלח לי מייל כל יום כמעט.
כשהוא חזר, נפגשנו בבוקר באוניברסיטה והיה ממש כייף לראות אותו. אחרי הלימודים הלכתי אליו, רבצנו על המיטה שלו והוא אמר "כשהייתי חו"ל לא הפסקתי לחשוב עליך... נראה לי שאני אוהב אותך." נורא התרגשתי. אני לא זוכרת איך הגבתי, אבל לא אמרתי לו בחזרה כי עוד לא הרגשתי את זה..

אנחנו לא אומרים את זה אחד לשני באופן יום יומי, אולי יותר לכיוון של פעם בשבוע.

השאלה האחרונה לא כ"כ רלוונטית עבורי, ונראה לי שגם בכלל. למה שבני זוג לא ירצו שישמעו שהם אומרים אחד לשני שהם אוהבים?
אנחנו אומרים מתי שבא לנו, בלי לחשוב מי נמצא סביבנו. באופן טבעי הסיטואציות האלה קורות לרוב כשאנחנו לבד כי הן קשורות למצבים אינטימיים או למחוות מסוימות. באמצע בר פחות עולה לי החשק להגיד לו שאני אוהבת אותו :)
זה מזכיר לי שלפני שנה ישבנו בפאב עם חברים ושיחקנו אמת או חובה כשהיינו קצת מסובבים... חברה שלי נתנה לא' משימה לעלות על כסא ולהצהיר על אהבתו. הוא עלה על כסא וצעק: "X'יוש, אני אוהב אותך!!" כולל תנועת ידיים. יש לי את זה מתועד

סיגלית 2014

New member
מנהל
ואוו. מי זוכר?

זה מוזר אבל אני זוכרת אמירות כאלו מגברים אחרים בתקופת הרווקות, מתי זה קרה ואיפה, ודווקא אצל בעלי הכל כזה עמום ולא זכור באופן ברור.
אני זוכרת שהוא אמר לי לאחר חודשיים או שלושה שהיינו יחד, שכבנו על המיטה בחדר שלי מחובקים (ולבושים.... כן?).
זה היה לא הוגן כי הייתי חצי רדומה וכשהוא מלטף את שערי שמעתי בלחישה "אני אוהב אותך".
עם עיניים עצומות הידקתי את החיבוק ו... לא זוכרת. נרדמתי.
אני אמרתי לו לאחר 4 חודשים או 5, באמת לא זוכרת את הסיטואציה. מה שבטוח היינו לבד ומחובקים.
אבל זוכרת סיטואציה אחרת. בעלי לא יליד הארץ וחברה מהאוניברסיטה לימדה אותי לומר :"אני אוהבת אותך" בשפת אימו.
המצחיק הוא שאמרתי לו את זה מבלי להבין את המשמעות. הבנתי את המשמעות רק לאחר שקיבלתי תגובה כל כך מתלהבת, חמה וחונקת (מרוב אהבה).
זהו זכרון יפה.
בעלי אומר לי בכל הזדמנות ואפילו מעיר לי שאני לא אומרת לו מספיק...(?!). אני אומרת לו (משתדלת כמה שיותר
) אבל בעיקר כשאנחנו לבד וקרוב קרוב....

a wild rose

New member
אני לא בזוגיות עכשיו

אבל עשית לי חשק לשתף בהקשר של זוגיות עבר:
&nbsp
המיתולוגי שלי הוא אהוב נעורים במלוא מובן המילה: התאהבתי בו כשהייתי נערה, הקשר ביננו היה בוסרי והסתיים בצורה טינאייג'רית למדי, אבל ללא hard feelings. בגלל שגרנו באותו אזור יצא לנו גם אחרי הפרידה להיפגש לעיתים קרובות יחסית ולשוחח. עבר קצת זמן, הוא השתחרר ונסע לטיול הגדול וכשהוא חזר, הוא התקשר אלי מייד ואמר לי שהוא מאוד רוצה להיפגש איתי. זה הרגיש לי הכי טבעי שיש, אחרי ההתרגשות שאחזה בי באופן לא צפוי כששמעתי את הקול שלו. נפגשנו, נסענו לחוף הים, הוא ביקש שאספר לו מההתחלה ועד הסוף מה עבר עלי בתקופה שהוא לא היה בארץ (קרוב לשנה), אחרי זה הוא סיפר לי על הטיול שלו, על החוויות... ואז פתאום הוא חיבק אותי ואמר לי "rose, אני אוהב אותך".
&nbsp
פרט חשוב לציון: בתקופה שהיינו ביחד, קצת לקראת הסוף התחלתי להרגיש שהוא לא ממש רציני באמירות שלו. הוא היה אומר לי מדי פעם שהוא אוהב אותי ושיש לו תוכניות עתידיות לגבי הזוגיות שלנו, אבל זה הרגיש לי לא לגמרי אמיתי (וביננו - בגילאים צעירים זה לא תמיד אמיתי). בתחילת הסוף אמרתי לו שאני מבקשת שלא יגיד לי דברים שהוא לא מתכוון אליהם. כשהוא אמר לי באותה סיטואציה בים שהוא אוהב אותי, הגבתי בתזכורת שביקשתי ממנו שלא יגיד דברים שהוא לא מתכוון אליהם, והוא אמר שהוא מתכוון לזה ושאין לי מושג כמה שהוא מתכוון לזה, אמר לי שהוא חשב עלי הרבה בטיול, הביא פירוט... שיתף כמה התגעגע... ואני באמת שלא ציפיתי לזה.
&nbsp
&nbsp

ayb1

Well-known member
מהי אהבה?

"האהבה היא הפרזה בהבדלים שקימים בין אישה לרעות"
(ג'ורג ברנרד שאו)

למעלה