אני אוטוטו הולכת לקחת את השמלה שלי

*שיר

New member
אני אוטוטו הולכת לקחת את השמלה שלי

יווווווו.....איזה התרגשות.....

סיגל2

New member
וואו, איזה כיף לך, מתי החתונה ../images/Emo35.gif

שיהיה בהצלחה וספרי לנו אח"כ איך היה

שירי71

New member
שיר מעולה, איזה התרגשות באוויר

איה יופי! זה גם די מהר היא עשתה לך אני מקווה שזה בסיוק בדיוק כמו שרצית ושאת אוהבת את השמלה ממש בא לי לראות אותך+אותה!

*שיר

New member
OK בנות, השמלה בבית בחדר ארונות!!

יש!! יש שמלה!!
והיא יפה!!! והיא נוחה וכיפית ו....אני לא מכירה את עצמי בה! אני נראית מישהי שלא מספיק יפה וחגיגית בשבילה, אם אתן מבינות למה אני מתכוונת... אני חייבת להודות שזה היה לי ממש מוזר לעכל את העניין הזה, שיש לי שמלת כלה, ואיך שיצאתי מהסטודיו עם השמלה ביד התחילו לי כאלה כאבי בטן...

אתי@

New member
יוווווו, איזו התרגשות. תגידי, יש לך

עוד קצת זמן עד החתונה - את תתאפקי לא למדוד אותה כל יום

*שיר

New member
טל אמרה לי שאני לא אעיז למדוד את

השמלה כדי שהיא תהיה מיוחדת גם בשבילי. חוץ מזה, אני לא יכולה למדוד אותה כשהחתן בבית, לא?

רחלי1

New member
דיר באלאק..... ../images/Emo8.gif

שלא תעזי אפילו להציץ בה..... אפסני אותה במקום רחוק מהעין, שמעת, שובבה!?!?!?

*שיר

New member
מבטיחה לא להציץ!!! ../images/Emo13.gif

את צודקת כמובן. זה עושה עוול לשמלה למדוד אותה בבית סתם. שמתי אותה בחדר ארונות, עטופה בניילון. ומתחתיה נעלי הזהב... אוי, רק כשאני מדברת על זה, נהיה לי כאב בטן... בנות, אני בלחץ!!!!

*שיר

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif האמת היא שאני כלכך עסוקה

שלא נראה לי שיהיה לי אפילו זמן לחשוב על זה... ואני גם נורא מפחדת שאם אני אמדוד, אני אהרוס משהו או אלכלך אותה.. ואני חייבת לספר קטע קטן: בדיוק כשהיינו בסטודיו למדידה אחרונה ולקחת את השמלה, התקשרה אל חברה שלי (להלן ל´) חברה שנייה שלנו (´ק´) לשאול מה קורה ול´ שוחחה עם ק´. ואז כשמדדתי את השמלה היא פשוט ניתקה לה את השיחה מרוב התרגשות!

רחלי1

New member
נשמע כמו פרסומת לפלאפון נקסט:

"עד שיגמרו לך המילים"..........

רחלי1

New member
כן!!!

כמו סדנת תמיכה של מירי בלקין! כולנו נמלמל לעברך מנטרות עד שיצא לך החשק!!! (או, לחילופין, כל כך תחששי מפעולת תגמול שתרדי בשניה מהרעיון...)

שירי71

New member
יו איזה יופי!!

את תהיי מספיק יפה ויוחדה בשבילה בעוד שבועיים! את תראי וכן כל ההצפנות בארון אני בעדן שיר איזה יופי!!!

למעלה