אני אוכל נורמלי!!!!! התרפא לי הפירס בלשון! יש!
‡ ‡NoK New member 23/3/03 #3 טעות בפורום...../images/Emo6.gif אם אתה רוצה פורום פירסינג\עזרה\סתם לזיין לי ת'שכל- אתה מוזמן באיי סי 126690117 .. אני אוהבת פירסינג
טעות בפורום...../images/Emo6.gif אם אתה רוצה פורום פירסינג\עזרה\סתם לזיין לי ת'שכל- אתה מוזמן באיי סי 126690117 .. אני אוהבת פירסינג
R RevitallicA New member 23/3/03 #5 חחח... בפעם השניה שעשיתי בלשון הלכתי לאכול אחרי חצי שעה... ממש לא היו לי בעיות עם זה... אבל בפעם הראשונה לא עשו לי עם טיטניום והעגיל היה ארוך יותר אז לא יכולתי לאכול... יחי ההבדל הקטן
חחח... בפעם השניה שעשיתי בלשון הלכתי לאכול אחרי חצי שעה... ממש לא היו לי בעיות עם זה... אבל בפעם הראשונה לא עשו לי עם טיטניום והעגיל היה ארוך יותר אז לא יכולתי לאכול... יחי ההבדל הקטן
O on£ lo§† ƒairy New member 23/3/03 #6 יפה.. לומר תאמת אחרי העגיל בלשון שלי (ועשיתי אותו שלוש פעמים...) אני יכולה לאכול רגיל אחרי שלוש דקות..אבל..נו מילא..
יפה.. לומר תאמת אחרי העגיל בלשון שלי (ועשיתי אותו שלוש פעמים...) אני יכולה לאכול רגיל אחרי שלוש דקות..אבל..נו מילא..
O on£ lo§† ƒairy New member 23/3/03 #11 אה הבנתי ובגיל 18 אמא לא יכולה לזרוק אותך לכלבים מחוץ לבית שלה כשתעצבני אותה?