אני אולי אראה לא מתאימה במיוחד

yael filan

New member
אני אולי אראה לא מתאימה במיוחד

אבל יש לי בקשה. אני בכיתה ח´ ואני עובדת (מתנדבת) בעבודה עם ילדים וסוסים ברכיבה טיפולית. אני זקוקה למאמרים שמדברים על קשיים ועל דרך הטיפול בעבודה עם סוסים, או כל דבר שמתקשר לזה. זה די דחוף ומאוד חשוב, כל מ ישיוכל לעזור לי, האימייל שלי הוא: [email protected]

תמי11

New member
יעלי

הרגת אותי מצחוק במסרים עכשיו
בקשר לאתר לא מצליחה לשלוח לך מאוד גרועה הקטע הזה אז כנסי לגוגל וכתבי לו "רכיבה טיפולית" תכבלי שם המון אתרים על הנושא בהצלחה ו............ נתראה ביום שני?

yael filan

New member
אני לא בטוחה שאני אהיה שם

אחרי הצהריים, כי אני עובדת עם איילת בבוקר.

זהבה נ

New member
יעל היקרה, השבוע באונברסיטת תל אביב

ייתקיים כנס של המחלקה לזזואולוגיה, פרוייקט חיות וחברהומגמה לחינוך מיוחד בבית הספר לחינוך של האוניברסיטה, משרד החינוך והתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה. בכנס זה הנושא: תלמידים עם לקויות למידה ובעלי חיים. מיום חמישי אני כבר יודעת שאין מקומות כניסה אבל תהיה שם לאחר הפסקת הצהריים במושב השני הרצאה על נושא הרכיבה הטיפולית ווילדים עם לקויי למידה. המושב הזה יתחיל בשעה 13.20 . בהצלחה לך,

yael filan

New member
אני ידועת על זה

וכמה שזה עצוב לי וחבל לי, אני לא אוכל ללכת, אם מישהו יהיה שם ויוכל להביא לנו תקציר, זה יהיה נחמד עד מאוד.

זהבה נ

New member
אם אצליח אני להגיע אנני יודעת עדיין

אבל אולי, אם יהיה (אולי ישיגו אני עובדת על זה בינתיים) מקום אז מבטיחה שאכין תקציר על הנושא, גם אותי זה מעניין. להתראות,

למעלה