אני אולי קונה כלב

defkornot 182

New member
אני אולי קונה כלב

שמעתי שיש כלב לברדור גיזעי בצער בעלי חיים אבל איפה הקטץ´??? אז הנה שמעתי(שבגלל זה אני לוקח) שיש כלב לברדור גיזעי שהוא חולה וצריך להביא לו כל יום כדור ומשום מה אנשים נרתאים מזה ואף אחד לא לוקח אותו [ ובקרוב ירדימו אותו אז החלטנו שניקח אותו ונאמץ אותו

Michelle1

New member
כל הכבוד

על אימוץ כלב במצוקה. אתה תגלה שהאושר שכלב שכזה יביא לך, עולה עשרות מונים על הטרחה של כבוד ביום. וכן,גם אתה, תרגיש יותר טוב עם עצמך. הצלת חיים זה ערך עליון כשיגיע אליכם, המתוק תבואו לספר, להשוויץ להראות תמונות בהצלחה

defkornot 182

New member
הלוואי והייתי יכול

אין לי סורק או למי שאני מכיא אחרת כבר מזמן הייתי שם תמונות טוב אז זה נדחה ביום כי לאמא שלי הייתה אתמול הרבה עבודה ולא נינ לה זמן ללכת איתי ולהביא אותו מקווה שהים נאמץ אותו

ויקי.ש.

New member
קודם כל ח"ח!

אני מקווה שהתקשרת ואמרת להם שאתה מאמץ אותו שלא ירדימו אותו לפני. הלואי ויהיו עוד אנשים כמוך שמוכנים לטפל בחיות גם אם הן ל בריאות לחלוטין. מה שמזכיר לי שאני ממש עצבנית על איזו נערה בשכונה שלי שיש לה באסט והיא כל הזמן מושכת אותו בצוואר בלי סיבה ולא נותנת לו אפילו להתקרב לכלבים. ובכלל היא טיפוס ממש מגעיל.

לילךLilach

New member
כל הכבוד על ההחלטה לאמץ

אני מצטרפת למישל וחושבת שזה נהדר לאמץ כלב ולהציל אותו מגורל אכזר. זה סיפוק עצום לדעת שבזכותך יהיו לכלבון הזה חיים יותר טובים. מחכים לראות תמנוות של החמוד ולשמוע איך הוא מתאקלם בבית שלך. דרך אגב מתי אתם לוקחים אותו הביתה?

למעלה